zrak -> RE: Junijke 2007 (11.11.2007 21:38:48)
|
Punce pozdravljene.. žal vas ne pridem kaj veliko obiskat, se pa vedno spomnem na vas... sem bolj pri J primorkah pa tam malo poklepetamo, ker se pol tudi srečamo. Prvo vsem hvala za čestitke in ljubčke za našega Eneia, ki ima danes celih 5 mesecev.. Se opravičujem ampak nisem šla vsega za nazaj brat, tako da nevem točno kaj se vse dogja z vami. Sem pa vidla , da ene imate norice, druge se že ubadate z zobki itd. No mi se še vedno dojimo, zdanje dva tedna pa smo začeli uvajat GH.. vsake tri dni poskusim dati kaj novega in sicer v majhnih količinah, čeprav Enei bi pojedel kar vse kar mu pride pod roko.. Ko poje tistih par žličk, vstanem, da pospravim krožnik in on seveda takoj v jok, da hoče še jesti.. saj bi mu dala, ampak se mora črevesje prej navadit, tako da ga potolažim na joški.. Je pa zelo aktiven in močan.. mi se že obračamo s trebuha na hrbet in s hrbta na trebuh, tako da moram prav pazit, ker me kar preseneti in pristane na ploščicah.. Danes pa je začel še ritko dvigat, ko je na trebuščku, kot bi se dal na kolena.. mislim , da bo začel kmalu plazit.. Najlepši pa so mi trenutki, ko se stisne k meni.. pa tudi ko opazi da me ni in me kar naenkrat zagleda, gre v tak smeh.. Joooj oprostite ker sem vam toliko naložila, ampak enostavno ne znam nehat govorit o njemu.. neizčrpna tema.. sploh si ne morem predstavljat kako bo ko bom šla delat... ne vem kako se bom lahko ločla od njega.. jaz bi ga kar v pisarno odnesla.. A mere še vedno pišete.. no naj omenim naše: 4 mesece in pol = 7200 g in 65 cm lepo se imejte pa se še kaj javim,, ciaoo
|
|
|
|