coolbabe -> RE: mnenja o peg perego pramette prosim (1.6.2007 13:56:16)
|
se strinjam z Enollo. Težko najdem kakšno slabost. Mi smo ga morali po ene 3 mesecih mal pošpricat z WD40 ker so začela mal kolesa cvilit. Smo mal razpihal pa pošprical pa je vse ok (verjetno je noter prišel prah, ker smo veliko po makedamu vozili - ni nobenega problema samo sprednja kolesa moraš pa zablokirat. Aja edino vzvratno ne gre dobro (npr. iz dvigala) ampak se pa skoraj na mestu okol obrne tako da tud to ni tak problem. Po trgovinah je pa blazno okreten in gre med najožjimi policami. Ga imamo tudi od rojstva do danes (11m) in bo brez problema zdržal še enega otroka. Sem misla dokupit dežniček za senco, pa sem ugotovila, da se da ta obstoječa strehica zadaj zavihat tako da je lepo zračen tudi zdaj ko je vroče. Ne vem kolegice, ki so rodile približno istočasno imajo že vse marele, ker so jim bili vozički preveliki, meni se pa zdi da se da ta tko lepo oklestit, da zgleda čist marela, lahek je pa že itak. Sama imam pa Saxo in gre lih lepo v prtljažnik, smo šli z avtom probat predno smo ga kupil, ker je bil to pogoj, da gre noter. Pa še zložim in razprem ga s tamalo v naročju, kar je fino ker sem bila dosti dopoldan sama naokrog.
|
|
|
|