|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stara ljubezen
1.6.2007 12:12:16   
Anonimen
Kot prvo naj povem, da sem srečno poročena, ljubljena, v glavnem vse BP. Imam pa en velik problem. Zadnje čase venomer razmišljam o svojem prvem fantu, prvi ljubezni. Ne vem kaj je z mano narobe, ker imamo svojega moža resnično rada in ga nebi zamenjala z nikomer, vendar pa, ko razmišljam o njem me začne stiskati v želodcu. Tudi on je poročen in ima urejeno življenje. Kako naj naredim, da nebi več razmišljala o njem in kako bi bilo, če bi bila še vedno skupaj. Pa še to je, ko sva šla narazen mi je naredil veliko svinjarijo (varanje,...), takrat me je zelo prizadelo, sedaj pa vidim, da sem na vse pozabila. O groza.....user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stara ljubezen
1.6.2007 12:16:04   
Marogica
Usmeri tvoje razmišljanje v kaj bolj pametnega in razumnega. O tem, kar ti razmišljaš, je škoda časa in energije. Glej naprej in ne nazaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 12:16:26   
Anonimen
v glavnem vse BP. Imam pa en velik problem.

Potem že ni vse BP, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 12:19:08   
Taula
Kot prvo...ni vse BP.

Kot drugo..ko misliš na prvo ljubezen, pogosto pozabiš na svijnjarijo, ampak se spominjaš samo dobrih časov. Spomini kažejo kot da slabih ni bilo. Kar pa seveda ni res..drugače bi bila še vedno skupaj.user posted image

Načrtno nehaj razmišljati o tem..ker so vse tvoje misli itak iluzija.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 12:26:44   
tanikaa
Rabiš vznemirjenje, spremembo, in zato fantaziraš. Prenesi to v domačo posteljo, pa bo ta namišljena privlačnost s prvim fantom izginila.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 12:27:52   
Zahi
pomoje je to čisto normalno.. vsak človek včasih razmišlja "kaj če" ..

ti pač sanjaš o neki ideji.. kako bi bilo če bi bilo.. in to je OK.. to ne pomeni, da svojega nimaš rada.. ampak da pač sanjariš in te žre kaj bi bilo če bi bilo..

to je le človeška narava.. tudi on se sigurno kdaj vpraša kaj bi bilo če bi bilo s teboj.. vendar bo verjetno ostalo samo pri temu..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 12:35:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Rabiš vznemirjenje, spremembo, in zato fantaziraš. Prenesi to v domačo posteljo, pa bo ta namišljena privlačnost s prvim fantom izginila.

Verjetno imaš prav. Mož je cele dneve v službi. Večkrat je službeno odsoten po nekaj dni, zatorej tudi najino spolno življenje malo trpi. In to je verjetno to. Ko sem sama doma vedno tako razmišljam o prvem, ko pa je mož zraven pa nikoli.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 13:10:58   
anabanana
Ma to je čisto normalno in ponavadi mine samo od sebe ... probaj si priklicat v misli tudi slabe stvari, ne samo dobrih pa bo ...

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 13:17:41   
srki

user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 15:58:52   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
mi je naredil veliko svinjarijo (varanje,...), takrat me je zelo prizadelo, sedaj pa vidim, da sem na vse pozabila. O groza.....

Se vsaj ve', da boš pozabila tudi, če te bo varal mož.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2007 19:18:30   
Mala_princeska

Se podpišem pod to izjavo.
user posted image
Verjetno misliš na 1.ga, ker je pač bil tisti prvi, ki te je povedel tudi med rjuhe user posted image user posted image  (samo predvidevam).....
Najbolje je da "zakuriš ogenj" med vama z možem - svečke, večerjica, seksi perilo,......ga "napališ" Verjetno rabiš popestitev, ampak naj bo to z možem....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2007 19:56:47   
Anonimen
Enkrat sem se z bivšim zapletla, ko sem bila že z naslednjim fantom in to zgolj zato, ker sem sčasoma spet začela sanjariti o bivšemu in kako bi bilo če bi.....kar hitri me je privedlo na realna tla in hitro sem se spomnila zakaj je bivši-bivši. Pa ti ne predlagam da poskusiš. Nikakor ne.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2007 20:54:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
mi je naredil veliko svinjarijo (varanje,...), takrat me je zelo prizadelo, sedaj pa vidim, da sem na vse pozabila. O groza.....

Se vsaj ve', da boš pozabila tudi, če te bo varal mož.

Samo enkrat bo, če izvem je konec!!!!user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2007 21:23:21   
jade1
In, če bi izvedela, da mož sanjari o bivši? Bi bila jezna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2007 21:28:24   
Anonimen
Če bi moj mož sanjaril o bivši, bi se mu v sanje vmešala in mu vse štrene zmešalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2007 22:08:08   
Anonimen
Saj se tudi jaz včasih spomnim na bivšega,da pa bi sanjarila o njem to pa ne.Čeprav še vedno imam namen ga nekaj vprašat kar ga nikoli nisem.Zgleda,da ni bila takšna  ljubezen,da bi sanjarila o njem.Sem pa parkrat tako premišljevala kako bi bilo,če bi bila z bivšim skupaj?Kje in kako bi živela?Kakšne otroke bi imela??Ampak tega nikoli nebom vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2007 22:12:55   
Rožica I
Kako že pravijo, da prvega ne pozabiš nikoli user posted image ?!
Prenesi vse fantazije v sedanjo situacijo, torej glavna vloga pripada tvojemu sedanjemu user posted image !
Bivši nam ostanejo v spominu kot meglica, zato tudi pozabimo na slabe stvari..
Spomni se jih čimprej user posted image  in uživaj v sedanjosti!

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?