|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trema
1.6.2007 10:31:54   
Anonimen
Jaz imam pa danes tremo. Spoznala naj bi user posted image user posted image  od  mojega user posted image  s katerim sva skupaj 4 mesece.

Punči sta stari 3 in 6 let, pa me malo skrbi, kako bo to potekalo.

Kakšen nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trema
1.6.2007 10:35:13   
Taula
Poskušaj se sprostiti. Upam da ju je tudi on dobro pripravil na srečanje, in da njuna mama ne bo delala težav in kaj grdega govorila o tebi.

Drugače pa ne bodi preveč vsiljiva do njiju, a se jima posvečaj (ne visi samo na svojem lubem), vprašaš ju kaj o vrtcu.
Če veš kaj imata radi (kako sladkarijo) jima to podari.

Drugače pa srečno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 10:36:12   
Mešamdrek
Bodi kar si,pa mogoče ju ne bombardiraj takoj s kakšnim pretiranim izkazovanjem ljubezni,da ne bosta mislila da hočeš igrati njuno mamico.Po moje je najbolje da začneš bolj na prijateljski ravni.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 11:03:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Poskušaj se sprostiti. Upam da ju je tudi on dobro pripravil na srečanje, in da njuna mama ne bo delala težav in kaj grdega govorila o tebi.

Drugače pa ne bodi preveč vsiljiva do njiju, a se jima posvečaj (ne visi samo na svojem lubem), vprašaš ju kaj o vrtcu.

Drugače pa srečno.

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 12:57:32   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

Bodi kar si,pa mogoče ju ne bombardiraj takoj s kakšnim pretiranim izkazovanjem ljubezni,da ne bosta mislila da hočeš igrati njuno mamico.Po moje je najbolje da začneš bolj na prijateljski ravni.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popolnoma strinja. Bodi čim bolj naravna in ne vsiljiva. In pripravi se na kak komentar otroka - še posebej starejšega. Vso srečo!!!

In user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 13:25:59   
ronja
Brez skrbi, otroci nimajo predsodkov, če jim jih starši ne vcepijouser posted image . Punčki te bosta meli radi. Se strinjam s taulo, ne sekiraj se preveč, koliko je prava mera, to boš hitro ugotovila, bodi zainteresirana, ne pa silit vanju, da bi ti morali takoj v naročje lest - čeprav se tudi to čisto zna zgodituser posted image . Predvsem pa bodi iskrena, pa karkoli že vprašata - če nočeš odgovorit, rajši reči, da nočeš, kot da se zlažeš, otroci to hitro začutijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 13:29:39   
Anonimen
Najraje boste prebili led, če se boš z njima igrala. Če boste kje notri, doma, npr, rečeš, a gremo kaj risat, ampak to tako, z navdušenjem. Gotovo bosta zapopadli. Ali pa če se vsi skupaj greste kakšno družabno igro, kašen človek ne jezi se ali enko ali kaj takega.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 15:57:33   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kakšen nasvet?

Ja. Dobro razmisli v kaj se spuščaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 17:16:28   
karmy
zakaj že tehnofil? user posted image  drugače so ti pa punce dale dobre nasvete...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 19:54:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Drugače pa srečno.

user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2007 23:35:06   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: karmy
zakaj že tehnofil?

Ne vem. Sem se prenaglil.  Predpostavil sem nekaj, kar v bistvu ne vemuser posted image .

Moram prej dobit še en odgovor: Kje punčki živita? Kdo skrbi zanju?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?