Anonimen -> Sem preobčutljiva? (1.6.2007 10:15:08)
|
Rada bi vaša mnenja o sledeči situaciji. Imam eno leto starega otroka, zdaj sem drugič noseča. Čeprav se je zgodil malo hitro, smo drugega otročka veseli. Vedno je bila najina želja, da bi imela med otroki malo razliko. Problem pa sta tast in tašča, čeprav vesta, da sem noseča, nikoli niti z besedo ne omenita, niti nista vprašala kdaj imam rok, kot da ne bi bilo nič. Ko je moj doma povedal, da bo še eden, je tašča rekla, no lepo, tast pa je samo vprašal, kdaj mislimo dati starejšega krstit, zdaj če bo še eden.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Od takrat, pa niti besede več na to temo. Prvorojenec je pa pri njiju kuhan in pečen. Sama sem pod vplivom hormonov in mi je res zelo hudo, prav zaboli me, ko tašča govori, da komaj čaka, da bodo pri njih kaj naročili, da ga bo lahko pazila. Ta, ki pa je "že naročen" jo pa očitno ne zanima. Moj pravi, da se naj ne sekiram, da je pomembno, da sva ga midva vesela, odkar veva zanj in, da sem preobčutljiva. Ampak meni je vseeno hudo.
|
|
|
|