cmokec -> RE: Poreč- Hotel Delfin (1.6.2007 8:33:35)
|
Hotel je star in ful velik. Temu primerna je tudi oprema. Jaz res nisem navajena luksuza, ker sem ljubitelj prikolic, ampak sem pričakovala vsaj eno solidno omaro. Sobe niso majhne, ampak miniaturne. Jaz sem bila noseča s hčerko in babico. Vzele smo 1 sobo zdodatno posteljo.In ta posteljase postavi med prehodom tako, da so vse 3 postelje nažokane ena zraven druge in je po sobi nemogoče pridet iz enega konca na drugega. Motilome je tudi, da se lahko kadi po celem hotelu in so hodniki prav zakajeni. Je pa poskrbljeno za čistočo, pa tudi osebje je bilo 2 leti nazaj zelo prijazno. Hrana je odlična, izbira pa je presegla moje želje. Tudi za otroke je veliko, saj pri nas je bilo tako, ker si vsak dan lahko jedel testenine. Kot je bilo že omenjeno je na razpolago veliko sadja, sladic, zjutraj se spomnim svežih kifelčkov, pa sladoled je tudi na razpolago. Plaža je delno betonirana, delno prodnata in lepo vzdrževana. Tudi senčka se lahko najde. Ob hotelu je bazen, ob njem pa razne aktivnosti. Zvečer imajo otroci svoj disko, nato pa igra živa glasba. Mi smo prosili za sobo na drug strani hotela, da smo imememir za spanje in so nam z veseljem ugodili. Tako, sobe so porazne, vse drugo je pa v redu.
|
|
|
|