meeryana -> ZA NAS (128. nadaljevanje) (26.10.2004 8:27:56)
|
Halo RR frikice :) Upam, da sem dala pravo nadaljevanje......Huh... Kako ste kaj? Mi smo sedaj v O dnevih :sloncek::sloncek::sloncek:......:love::love::love:.....Sedaj smo bili boljj mirni, ker je možeka zobek bubal....ampak včeraj je že blo o.k. Kako ste kaj ve? Sonček je zunaj, tako, da ni nekega razloga za slabo voljo, ne? Anitka kako je kaj nečak? Jooooj, srečka, ko lahko cartaš dišečega dojenčka :duda: V moji okolici noben nima dojenčka....mislim vsaj tak, da bi ga lahko cartala....si predstavljate? Noben še niti ne razmišlja o tem (družina, prijatelji)....samo me je strah, da na koncu pa me bojo vseeno vsi prehiteli.....tsjeeeee....ampak ne smemo tak negativno gledat, ne? Pa se zamorit. Jaz sem danes namreč fuuuuul dobre volje. Zdaj se bom zatopila v delo, in minlo mi bo ko šus do takrat, ko grem domov, možeku v objem :)Čeprav danes popoldne dela....tako, da se moram tudi do enih 20h zamotit :) Bo pa kaka :kava: s prijateljico padla, ne??? Hehehehe, fajn se imejte vse....želim vam :modri::roza: vsem tistim, ki ne čakate M:hudicek:, tistim v O pa veliiiikooooo :sloncek::sloncek::sloncek: LEP DAN! :):kava::rozica:
|
|
|
|