SILVA -> Danes sem pa mislila,da me bo kap (25.10.2004 22:06:46)
|
Sva šla z mojim fantom in z najinem pikcem v Mercator in seveda tamalega pazi ati,da lahko mami nabavlja:)-.Pridemo na blagajno,ati da Matija sedet na pult,mami zlaga robo na tekoči trak,ko zaslišim en udarec:zmeden:,se obrnem in mali se je prekucnil in se udaril v rob pulta:((,men se je kar zameglilo pred očmi in noge so mi ratale čist mehke:(.Ati se je za trenutek stran obrnil in malega pustil da sedi sam in evo,buška:(:((.Čeprav Matija že zelo dobro sedi:bravo:,se včasih še vedno malo prekucne in glih danes se je moral:(. Revček se je tako ustrašil in jokcal:((,mama pa še bolj:((,tok sem se tresla,da mu sploh dude nisem mogla dat v ustka:zmeden:,pol sem mu dalo pa flaško čokolinota in se je končno pomiril:),revček neki časa sploh do sape ni prišel kok je jokal:((. Atija sem pa mislila kar nekam sunt,tok sem bla jezna nanga:grrr:,pa še rekla sem mu naj ga drži.No sej je bil on tud čist pretresen. No lahko bi bilo še kaj hujšega,si sploh ne upam pomislit:zmeden2:,tako da mamice in atiji čuvajte svoje srčke9nebesa in srčice9nebesa.Jaz mojega vedno tako čuvam:),pol ga pa ati userje al pa babi:grrr:. lp:muca:
|
|
|
|