|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtje in hemeroidi
31.5.2007 12:15:06   
mojcapr
Je že dva meseca odkar imamo novegauser posted image v naši družini. Mene pa muči zaprtje in hemeroidi. Res ne jem surovega sadja in solat zaradi krčev, ampak povejte mi kaj bi še pomagalo. Spijem ogromno bebi sladkanega čaja in če imam srečo grem vsake 2 dni na blato, ampak potem takoj dobim ven hemeroide, kar pa boli kot user posted image . Tako da me je prav strah iti kakat, ker potem ne morem sedet, ne nič.
S čim si naj uredim prebavo, mogoče veste ve. Na pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaprtje in hemeroidi
31.5.2007 12:41:48   
2 Sraki
Jaz sem tudi počakala s surovim sadjem do dveh mesecev. Po tem obdobju pa sem počasi začela vse jesti. Banane pa sem jedla že od vsega začetka. Pomaga sicer donat, vendar ima lahko vpliv tudi na user posted image , v manjših količinah se mi zdi, da ne bi smelo biti problemov. Drugače pa baje pomagajo namočene suhe češplje (čez noč).

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2007 15:51:27   
Mehičanka
Mogoče bi ti pomagal kakšen jabolčno-slivov kompot. Meni je to kar pomagalo.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2007 21:17:08   
mojčca
Poskusi z donatom (nalij v kozarec in pusti čez noč), zjutraj pa ga pogrej in spij na tešče. Če pa to ne pomaga pa poskusi še lanena semena (najboljše da jih daš v jogurt).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 16:56:52   
Shorty_
Meni je najbolj pomagala krema modolex dobiš jo brez recepta pa tudo svečke iz margarine pomagajo. pa seveda ogromne količine tekočine

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
1.6.2007 21:33:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2007 15:11:21   
mojcapr
Punce hvala. Bom poskusila s svečkami iz margarine, pa tudi v lekarni sem si kupila sirup isolex mami, ki je za nosečnice in doječe matere. Za hemeroide pa uporabljam kremo hadaensa iz Avstrije, ki mi pomaga, samo ko grem na blato pa je spetuser posted image . No sej bo enkrat bom že prišla na star tir.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2007 16:02:41   
Gio
ojla
meni zelo pomaga novi slivov sok od fructala-Natura. Pospeši prebavo in mehča blato in je res super. Spijem ga na tešče par požirkov in še zvečer pred spanjem. Hude težave sem imela 3 mesece, zsaj pa se s tem sokom umirjajo!! Držim pesti

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 13:11:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gio)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2007 22:17:09   
julij11
Za hemeroide pomaga led na riti, velikokrat ponoviti da ti rit skoraj zmrzne, ampak se splača probat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?