Gina -> RE: nekvalitetni mercator izdelki (1.6.2007 23:22:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Pokvarjeni mlečni izdelki definitivno nimajo nobene veze s kvaliteto izdelkov proizvajalca ampak s kvaliteto hrambe izdelkov prodajalca. Prekinjena je bila "hladna veriga" kar pomeni, da so izdelki kar nekaj časa stali v prostoru s sobno temperaturo - jih niso zložili v hladilnik. Jaz take izdelke z računom nesem nazaj in zahtevam vračilo denarja. Sicer pa, večinoma - prej ko se izdelki pokvarijo, bolj so kakovostni, kar pomeni, da nimajo konzervansov ipd. dodatkov, ki podaljšujejo naravni rok trajanja. Me vaši prispevki spominjajo na reklamo "Parmalat, najbolj sveže mleko, sveže dlje kot en mesec!" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Se strinjam! Sama kupujem večino reči v mercatorju in od vsega naštetega še nikdar nisem dobila ničesar mlečnega skisanega, ne mleka, ne skute, ne jogurta, ne karkoli drugega. Nisem še naletela na kaj čudnega v polžkih. Kislo smetano sem dostikrat uporabljala že po roku, celo 10 dni čez je bila čisto normalna, pa vsi smo jo jedli. Edina reč, ki se mi zdi vprašljiva je toast. Ima zelo kratek rok uporabe (zgleda da je bolj malo konzervansov notri), pa sem ga že našla v trgovini čez rok in se šla pritožit.... Zdaj pa upam, da me ne doleti kaj groznega, ko toliko hvalim. Ampak je res, naš mercator ima toliko pretoka robe, da se težko kaj skisa po moje.
|
|
|
|