Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
O punce kakšen "filing" 25.10.2004 21:41:21
|
|
|
|
eva1
|
No danes esm bila na UZ pri dr. Mihelič, ki smo ga posnele na videokaseto! Ženska je res super, vse lepo pokaže, pove...res je dobra! Mali je sedel in se na začetku sploh ni pustil motit, ker nekaj je z rokicami "čaral"! No na koncu pe je vrjetno imel že vsega poln kufr:)-, pa je tok migu, da je blo kej vidt-prstek je dudal, pa mahal, in brcal, da je blo veselje gledat! Glede spola še vedno vse kaže na :modri:, čeprav je rekla, da je bolje še enkrat mal kasnej ponovit UZ, ampak da vrjetno ostane pri fantku(tako kot so napovedali na NS)! Srček bije ko urca, vse je v mejah normale tako da sem čist v 9nebesa! Pa še to, kok je pa to luštn ko začutiš :duda:, ko veš kaj te boža po trebuščku:love:! Res sedaj ga že vsak dan čutim, sploh ko se umirim, tako da- ČE TO NI NEKAJ ČAROBNEGA, KO VEŠ IN ČUTIŠ, DA V TEBI RASTE NOVO ŽIVLJENJE, LE TVOJA :duda:! Punce jaz sem danes čist raznežena, bodite še ve v 9nebesa, pobožajte bušije in uživajte! Lp, Eva 19t in :duda:
|
|
|
|
O punce kakšen "filing" 25.10.2004 21:49:48
|
|
|
|
petra + zoja
|
ojla, zelo lepi spomini, ravno v takšnem času kot sedaj sem pred enim letom božala bušija in oh in ah!!! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Oh, kako čas beži!!!! :bravo::bravo::bravo: :angel::angel::angel::angel: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
O punce kakšen "filing" 25.10.2004 21:51:09
|
|
|
|
cekrček
|
O Eva tole si pa tok lepo napisala,sem se še jaz čist raznežla 9nebesa. Jaz imam snemanje v sredo ,tko da bom poročala kaj kej moj mali počne. Kdaj si ga:duda: pa začutila? Jaz grem jutri v 18t pa ga še nič ne čutim. Lepo se imej ti in tvoj :modri:
|
|
|
|
O punce kakšen "filing" 25.10.2004 22:52:15
|
|
|
|
eva1
|
Hej cekrček! No boš videla, kok je fajn na UZ pri dr. Mihelič-res je prijazna, pa lepo razlaga! Jaz sem prvič začutila :duda: nekje sredi 18t, ampak še nisem vedela če je to to! Potem nekaj dni nič, pa spet mal, tako da sem bila čist :zmeden:, ampak sedaj pa sem 100%, ker me vsak dan razveseli z božanjem že 4 5 dni, in res je dobr filing, korakam :sloncek:pa že v 20t! No boš videla vsak čas se ti bo zazdelo da nekaj čutiš, tako da nič ne skrbi-potem boš pa itak v 9nebesa, ko boš vedela da je tisto neko žgečkanje in nežne brce tvoj :duda:! Uživaj na UZ, pa poročaj kako bo! Lp, Eva 19t in :duda:
|
|
|
|
O punce kakšen "filing" 26.10.2004 9:42:15
|
|
|
|
barby*
|
Halo Eva:zajcek: Zelo si me rezveselila z dejstvom da je dr. Mihelič ful fajna!:)- Mi gremo pa v četrtek in glede na to da nekatere niso bile zadovoljne z njo, gremo z veliko boljšim občutkom, po tvoji izkušnji sodeč:bravo::sloncek: Komaj čakam da vidim svojega sončka, mogoče bo zdaj že "kaj" videt, prej smo vedno nogice skupaj držali:duda: pozdravček in pridno božajte bušije barby:metulj: in :duda: 18t
|
|
|
|
O punce kakšen "filing" 26.10.2004 23:06:24
|
|
|
|
kimi
|
oh komaj čakam 2 nosečnos pa da grem tudi jaz malčka posnet
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?