|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrip???
31.5.2007 11:38:20   
anita1984
sem v 30.tednu in v spodnjem delu trebuha (malo nad sramno kostjo) čutim nekakšen utrip, ki pa ne vem če je to res utrip???
trajapo več minut skupaj...večkrat na dan!
a katera izmed vas podobno čuti???
malo čudno mi je, da bi tam dolih čutila utrip, ali pa ???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrip???
31.5.2007 12:04:52   
Ninica
mislim, da se to otroku kolca. Enako sem čutila v prvi nosečnosti in vem, da se ji je kolcalo tudi po 6x dnevnouser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2007 12:11:31   
anita1984
pa da se to občuti spodaj?

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2007 12:24:07   
Anonimen
ja če je z glavico navzdol, pol se to spodaj občutiuser posted image meni dokler se je kar naprej obračala, se je različno občutlo, če je bla  v prečni legi, sem čutla kolcanje na eni al pa drugi strani, potem tudi zgoraj, no zdaj je že ene 14 dni samo spodaj, se pravi je ves čas z glavico doluser posted image čutim pa večkrat na dan, ja, takšno enakomerno cukanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2007 12:40:08   
anita1984
ulla80, v katerem tednu pa si???
jst sm v 30. pa da bi že bil na glavico obrnjen???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2007 12:46:23   
Anonimen
jaz v 35......ja čist odvisno, saj se skoz obrača, moja je bla v 27 t ko sem šla na 3D UZ z glavico navzdol, pol se je še pa miljonkrat obrnlauser posted image   na UZ v 30 t je sedela pokonci z nogicami v luft, v 32 je bila z glavico dol, je gin rekla da bo verjetno tako ostalo, pa se je še vseen v prečno lego spravla, no zdaj je pa z glavico dol.....upam da se ne bo več obračalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2007 12:54:44   
FLASK_A
Jaz tut pravim temu kolcanje, se pa tudi meni (otročkuuser posted image ) večkrat na dan zgodi. Baje je to zaradi požiranja plodovnice. In ja, otrok je lahko že navzdol obrnjen, pri meni visi na glavi že od morfologije naprej- se sprašujem, kako se mu da bit tolko časa na glaviuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2007 14:34:00   
blue sky
Tudi moj otroček je kolcal v maternici, včasih po večkrat na dan user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2007 15:44:54   
Nika v službi
Moja je bila prav na vseh pregledih od začetka do konca obrnjena z glavico navzdol in tako ostala do poroda!

Ja, verjetno kolcanje. Mene je povrhu še brcala pod rebra user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!