Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne sexa se mi at all 1.6.2007 7:43:35
|
|
|
|
Mina1
|
Mina, ti pohotnica.. Kar v napad a na žankota , ja bo povedal ne???
|
|
RE: Ne sexa se mi at all 1.6.2007 8:40:49
|
|
|
|
Zahi
|
a kr na pijački.. dej mal več povej
|
|
|
|
RE: Ne sexa se mi at all 1.6.2007 8:44:18
|
|
|
|
Mina1
|
kaj, ma sej vse veš .
|
|
RE: Ne sexa se mi at all 1.6.2007 8:45:24
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 No takole je z mano: sploh nimam nobene želje po sexu, nič me ne rajca, nič me ne goni, nič me ne zadovolji. Sem prov žalostna res. Nevem, kaj bo z mano, sem v najlepših letih in tako . A bo??? Mogoče je to zato, ker o tem preveč pišeš(beri provociraš) na RR-ju. "Teoretiki" ste čudni "tiči"
|
|
RE: Ne sexa se mi at all 14.2.2022 9:00:42
|
|
|
|
zel4
|
zivijo kako si i
|
|
|
|
RE: Ne sexa se mi at all 16.5.2022 13:57:22
|
|
|
|
Graduate_student
|
Pozdravljeni! V okviru izdelave magistrskega dela izvajam raziskavo na temo moške spolne funkcije in moškega spolnega zadovoljstva v Sloveniji. V ta namen izvajam anonimno spletno anketiranje preko spletne platforme 1Ka: 💁♂️ Anketa je namenjena VSEM moškim, ki so starejši od 18 let. 💁♂️ Anketa je sestavljena iz 28 vprašanj zaprtega tipa (na klik). 💁♂️ S pritiskom na tipko “KONEC” na koncu vprašalnika uspešno oddate anketo, v nasprotnem primeru se šteje anketa kot neveljavna! 💁♂️Podatki bodo POPOLNOMA ANONIMNI in bodo služili izključno izdelavi magistrske naloge. 🤝 Zahvaljujem se vam za sodelovanje. Link📍https://1ka.arnes.si/a/763c4e2f
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?