vpis in izpis iz vrtca (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

lolipop -> vpis in izpis iz vrtca (31.5.2007 7:50:58)

Dobili smo vrtec, ker pa imam super varstvo, ga še ne bi dala noter. Vendar nikoli ne veš, kakšna bo situacija septembra, zato sem razmišljala, da bi ga zdaj vpisala, septembra pa potem izpisala.

A so kakšne ovire?

CAPA -> RE: vpis in izpis iz vrtca (31.5.2007 9:02:46)

Tudi mi smo imeli super odlično varstvo... pa sem ga vseeno vpisala, ko smo dobili vrtec.
Bilo mi je hudo. Hvalabogu za sodelavko, ki mi je vseskozi prigovarjala naj ga dam v vrtec, da mi ne bo žal.
In res mi ni!!
Pri vzgojiteljici je bilo super... je pa res, da je v vrtcu več otrok in imajo določene programe... ni jim dolgčas. Naš otrok prav rad hodi v vrtec.

Tiamo -> RE: vpis in izpis iz vrtca (31.5.2007 9:12:33)

Jaz sem mojo vpisala v dva vrtca, v obeh je bila sprejeta. Potem sem se odločila, da jo dam v vrtec, ki je bližje moji mami in iz tega, ki nam je bližje domu, izpišem, oz. sem podaljšala vlogo za vpis za nasljednja leta...tako, da bom vsako leto hodila podaljševati vlogo. Se pravi, da bo vsako leto imela "zagotovljeno" mesto v tem vrtcu, vpisala jo bom pa eno leto pred vstopom v šolo, da spozna vrstnike. 

Pi-kica 1 -> RE: vpis in izpis iz vrtca (31.5.2007 9:13:16)

To lahko komot narediš. Pač nekaj dni prej sporoči, da ga ne bo.

eya -> RE: vpis in izpis iz vrtca (31.5.2007 12:21:57)

Edino to ni čisto fer do tistih otrok, ki so v čakalni vrsti, ker ne vejo, ali bodo septembra dobili vrtec, ali se bodo morali drugače znajti. Gledam iz mojega zornega kota, ker smo drugi v čakalni vrsti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

miaxxx -> RE: vpis in izpis iz vrtca (31.5.2007 15:41:14)

Se strinjam z Eyo!

ZALA ADL -> RE: vpis in izpis iz vrtca (8.6.2007 13:00:16)

Eya tudi jaz se strinjam s tabo. V kateri vrtec pa si ga vpisala? A v Uršo? Kdaj pa? Jaz sem našo vpisala septembra 2006 kmalu po rojstvu, pa smo 15.

eya -> RE: vpis in izpis iz vrtca (12.6.2007 14:43:01)

IZVIRNO SPOROČILO: ZALA ADL

V kateri vrtec pa si ga vpisala? A v Uršo? Kdaj pa? Jaz sem našo vpisala septembra 2006 kmalu po rojstvu, pa smo 15.

V Urši ni bil sprejet, ker smo iz Vira (druga krajevna skupnost), v čakalni vrsti pa smo za Cicidom. Itak ni pomembno, kdaj vlogo oddaš (velja za Uršo in Vrtec Domžale), važno je, da jo oddaš do konca aprila. Čakalno listo naredijo glede na druge kriterije.

Pri Malem princu in vrtcu Karitas pa je tako, da tisti, ki prej odda vlogo, prej pride notri. Baje je za Malega princa potrebno vlogo oddati že pred rojstvom otroka, če hočeš, da prideš potem pravočasno na vrsto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]