Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 30.5.2007 21:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
O seveda pa dlesni so v prvem tromesečju tudi krvavele
|
|
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 30.5.2007 22:12:35
|
|
|
|
mala pikica
|
Zakaj se je skelenje pojavilo ravo zdaj, ti ne bi vedela povedati. Rekla bi, da gre za slučaj. Sicer je res, da zboje postanejo bolj občutljivi v nosečnosti, pa še krvaveče in vnete dlesni se pojavijo. Ampak za skelenje bi rekla, da se je slučajno pojavilo prav zdaj. Rešitev poznam in to dobro rešitev. Edino malo bolj bi morala opisati skelenje. Kje točno te skeli? Zgoraj pri dlesnih ali bolj spodaj, na koncu zob? Te skeli ves čas ali samo na kakšne vroče, kisle, hladne, sladke hrane in pijače? Ne vem, če lahko delam reklamo, lahko pa ti pišem na ZS. Sporoči...
|
|
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 31.5.2007 10:30:29
|
|
|
|
sevenka
|
Tudi mene skelijo, sploh med umivanjem zob.
|
|
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 31.5.2007 13:28:29
|
|
|
|
pot
|
Tudi meni se je en dan zgodilo, da sem imela zelo čudno občutljive zobe. Skelelo me, ko sem pila vodo sobne temperature. Vse paše k nosečnosti. Upam, da tudi pri tebi hitro mine.
|
|
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 31.5.2007 18:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to je zaradi nosečnosti.. Upam, da bo čimprej nehalo, ker vem, kako to boli..
|
|
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 31.5.2007 18:35:43
|
|
|
|
PUJKEC
|
ja,ja. js nisem mogla čokolade jest čisto normalno tk me je skelelo. pa take živčne dlesni sem imela, se mi je zdelo da bom 100čigumijev zbulala v usta in take neumnosti. zdaj je pa že boljše. sej bo minilo.
|
|
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 31.5.2007 18:38:03
|
|
|
|
lumpa6
|
uporablajte pasto sensodine indlesni keožno masirajta z krtačko in težave izginejo v 1 do 2 tednih, preizkušeno
|
|
|
|
RE: Skelenje zob med nosečnostjo? 31.5.2007 18:51:00
|
|
|
|
Skaana
|
Ja, mene so tudi zobje boleli, prav cela stran . Posledično tudi cela glava. Eno noč celo nisem mogla spati zaradi tega. A le nekje tri tedne, kmalu po ugledanju . Kaj pa vem, zdaj pa ni večjih problemov. Držim pesti, da je pri tebi tudi le prehodno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?