nova... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

b76 -> nova... (25.10.2004 19:00:07)

}ivjo. Danes sem prvi
tukaj in se malo javljam. Vidim, da jih ima veliko podobne probleme kot jaz:zajcek:Namre
tudi midva se trudiva da bi imela :duda:a do zdaj ae ni
. Bila sem tudi pri moji G, a je rekla, da 6 mesecev ni ae ni
in da naj po
akam. Dala mi je le tablete tifol. Prosila bi ae za katere izkuanje, da ne bom tako ~alostna :((, ker si res ~e tako ~elim tega:duda:

lana 5 -> nova... (25.10.2004 19:09:14)

b 76

D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica:D:rozica:O:rozica:S:rozica:L:rozica:A:rozica:

Kot si ze sama napisala nas je tukaj veliko, ki imamo probleme :nosecka::nosecka::nosecka:, amapk toliko podpore, ki jo dobis od teh punc jo sigurno nikjer ne najdes. S tabo som ko bos:)-:bravo::)-:)- in ko si:((:((:(( Res so oz smo najboljse.:rozica::rozica:
Glede izkusen pa pobrskaj malo na prejsnih naslovi, bos sigurno kaj nasla.
Od kje pa prihajas???:kuza::kuza::kuza:

Lep se imej in lepo noc ter veliko:sloncek::sloncek::sloncek:

b76 -> nova... (25.10.2004 19:21:57)

Hvala lana5.:rozica: Prihajam iz N.Gorice. Od kod pa ti? Vidim, da bom tukaj res dobila podporo in tudi kaksen nasvet. :zajcek: Tudi jaz ti zelim lahko noc in jutri cim lepsi dan :angel:

ninca -> nova... (25.10.2004 19:30:31)

welcome .... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
pa mamo še eno novo...9nebesa

želim ti, da čimprej ugledaš :modri::roza: in da boš srečka :nosecka: z :modri::duda::roza: v 9nebesa
eno :rozica: in :angel: za srečo, držim pesti zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

ZARA -> nova... (25.10.2004 20:19:24)

WELCOME b76...ja vidm da si tipkovnico u red spravla...:)-:)-

naja78 -> nova... (25.10.2004 20:25:05)

živjo.si na istem kot midva,ki se trudiva že 6 mescev.pri G zarad tega še nism bla.
želim ti čimprejšno:nosecka:,ampak treba bo biti vztrajen,kajti jaz sm spoznala da to ni kr tko.

naja :morje:

b76 -> nova... (25.10.2004 20:36:19)

Zivjo, se enkrat vsem in hvala ker ste se v tolikih javile. Tudi jaz vsem zelim, da bi cimprej ble :nosecka: in tudi se vedno upam, da se nam bo to tudi zgodilo. Zdaj pa vas vse lepo pozdravljam za danes in zelim lahko nocko :zaspan:

kimi -> nova... (27.10.2004 11:01:09)

Nič ne skrbi normlo je lahko da tudi 1 leto in pol ne zanosiš potem pa moraš k G da ugotovijo problem. Držim pesti da boš kmalu srečka:nosecka:

Stran: [1]