Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odhod iz porodnišnice - oblekice 20.7.2007 14:50:00
|
|
|
|
birdy
|
No, jaz sem pa kljub rosnim letom ena tistih, ki pravi, da gre otrok iz P v garnituri, ki je naštrikana. Po možnosti naj bi jo naštrikala kaka babica ali teta, skrarka ožja družina. Oblečen pa bo malček ali malčica v žabice, jopico, štumfke in kapico. Štrikan je bilo z garnom v beli in zeleni barvi.
|
|
RE: Odhod iz porodnišnice - oblekice 20.7.2007 22:21:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Meni je moj prinesel v porodnišnico bodi od H&M št. 56, pa ga nisem mogla zapet zaradi vseh tistih plenic . pa sej H&M ima ful velike številke... Jst mam skor vse od H&M-ja v številki 56 nakupljeno...Ko pa recimo gledam ostale cunjice od Chicco-ta,Špara,mMrcatorja itd pa so št.56 bistveno manjše....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?