Anonimen -> RE: kako odvadit nočnega dojenja? (30.5.2007 14:20:02)
|
JAz sem ga odvadila podobno kot je je Nalin opisala do vejice kjer... ....piše, da mu je potem dala vodo... Potem se je situacija počasi umirila do te meje da več ne joka in ko se zbudi dobi vodo za odžejat. Nalin, ne spet biti jezna, ker ne mislim nič slabega, kar bom zdaj napisala. So me kolegice, ki imajo otroke malo pred mano ravno na to opozorile, da so jih tako samo odvadile dojenje, hkrati pa navadile nočnega pitja vode, soka, čaja...oz. so dojenje enostavno zamenjale z vodo. Zato, jaz otroku nisem dala nič. In se mi po tem tudi ni več tako pogosto zbujal in zdaj ve zaspati nazaj brez tega da bi pil vodo. Kolegice jim pa morajo včasih še dodatne količine vode delat, ker popijejo po 2 flaški na noč. In da potrdim mojo teorijo. OK dala sem mu dudko, brez katere ne ve zaspati nazaj kot tvoj Nalin brez vode. Verjami, da je tako in da ni toliko žejen TAko, da ti jaz miska 2000 svetujem, da ga odvadiš od dojenja lepo počasi, postopoma s kakšno ninico ali božanjem, z nečim kar bo hitro našel v postelji, če se zbudi in da se ti ne bo potrebno toliko vstajati.
|
|
|
|