LaLi -> ZASKRBLJENA MAMICA (26.10.2004 10:29:11)
|
Pozdravljena! Imeli smo iste težave in tudi mi smo bili zaradi tega precej obremenjeni. Ampak je zadeva na srečo večine, ki se jim to dogaja, precej preprosta. Kot so že moje predhodnice napisale ima tvoja mala zamašen solzni kanal. To se lahko vleče tudi do 8., 9. meseca. Narediti drugega kot čakati, ne moreš. Kot je nam razložila pediatrinja težav z vidom ali kakršnihkoli drugih problemov otroček nima (HVALA BOGU!) Je pa na začetku tudi predpisala Bivacin kapljice, ki niso nič pomagale, potem smo dobili še Tobrex mazilo, katerega sploh nisem upala veliko uporabljati, ker je precej huda zadeva, pa zopet nič. Vmes sem ji učko spirala z mojim mlekom, pa s kamilicami, ampak NIČ ni pomagalo. Zato smo se vdali v usodo, vsake toliko časa učko obrisali in glej cca 10 dni nazaj (starost 4,5 meseca) je bilo naenkrat KONEC! Nekaj dni smo še spremljali kdaj se bo spet kaj pokazalo, potem pa VESELJE, zares je konec. Zato ti svetujem, da pač počakaš, da se bo kanal odprl, jaz pa s tabo upam, da se bo čimprej. V slučaju, da se ne bo, boste morali obiskati okulista, da ji bo kanal predrl. LP!
|
|
|
|