Kidy ali buggy board (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


pika_b -> Kidy ali buggy board (30.5.2007 9:55:59)

Pozdravljeni!

Kupiti nameravamo eno od teh dveh zadev kidy ali buggy board. Ker nimam pojma kakšna je razlika bi vas prosila za pomoč.

Doma imam namreč voziček PegPerego (globoki voziček z velikimi kolesi, malce starejše izvedbe-glej sliko) ta drugi pa je športna marela chicco  Ct 0.1.
Ali greta obe varianti na oba vozička. Prednosti enega in drugega.

[image]http://www.bolha.com/images/thumb/_465c094470f76.jpg[/image]

Hvala za pomoč!

lp




asso -> RE: Kidy ali buggy board (30.5.2007 10:26:17)

Evo tu imaš eno stran.

http://www.lascal.se/html/kb_main.aspx

Ne vem ti povedat razliko. Mi imamo Bagyboard in nam je OK. Mislim, da se brez problema namontira tudi na vaš voziček, saj je univerzalen.

Če te zanima ga ravnokar prodajam. Za več info piši na ZS.

Lp asso




Adelina -> RE: Kidy ali buggy board (30.5.2007 10:52:15)

Kolikor jaz vidim, Kiddy na ta voziček ne bi pasal, ker se pritrdi na tisto os med obema kolesoma, tukaj pa te osi ni (če sem prav razbrala, je samo tista za zavoro). Tako da bi po mojem morala poskusiti z Buggyjem, čeprav na sončkovi strani, kjer piše na katere vozičke paše Buggy board, sploh ni Peg peregovih vozičkov, mislim pa da so punce tuki gor rekle, da na ene paše. Jaz bi vsekakkor raje sprobala. Sicer pa Kiddyja novega ful težko dobiš, vsaj po otroških trgovinah v LJ., sem pa zdaj videla, da jih imajo v Rutarju.




janja -> RE: Kidy ali buggy board (31.5.2007 8:34:13)

Za Kiddyboard ne vem, Buggyboard pa prodajajo v trgovini Mami. Jaz mislim, da Buggyboard paše na PP vozičke, saj ga prodajajo v njihovi specializirani trgovini. Mi ga tudi nameravamo kupiti, imamo pa voziček PP Pramette, pa mislim, da ni problema, da se ne bi dal namontirati gor. Me pa zanima (če katera ve), koliko kg zdrži Buggyboard? Tega nisem nikjer zasledila. Za Kiddyboard piše, da je do 30 kg. Sicer pa kateri je bolj praktičen?
 
Pika_b najbolje, da pokličeš v trgovino in vprašaš na katere vozičke se da stvar namontirati.




Stran: [1]