oriflame (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

pajčolanka -> oriflame (30.5.2007 9:52:24)

zanima me ali se lahko včlanim v klub oriflame tudi tako da kozmetike ne prodajam naprej-torej da nisem prodajalec ampak da mi samo pošljejo katalog in naročam samo zase. Ker jaz tega nebi prodajala tako kot nekatere ampak bi naročevala samo zase. ker kolikor sem razumela na spletni strani oriflame to ni možno,si lahko samo prodajalec ki potem privabljaš stranke itd...to pa jaz nebi.

soncece24 -> RE: oriflame (30.5.2007 9:53:04)

Seveda lahko, jaz sem tudi včlanjena, pa jemljem samo zase.

pajčolanka -> RE: oriflame (30.5.2007 10:08:51)

ja a pol si isto to se včlaniš samo pač ne daješ drugim kataloga al kaj? jaz sem želela sedaj nekaj naročiti preko neta pa ne morem ker nisem član.
ker na netu sem našla tole...da se tako včlaniš
https://si.secure.oriflame.com/contentTemplates/v2Standard.jhtml?repositoryId=/content/live/V2Standard/sl_SI/88900407.xml
ali se lahko še kako drugače?

ribica. -> RE: oriflame (30.5.2007 10:14:41)

Vsak se včlani v prvi vrsti samo zase. Ker  ko si sam včlanjen imaš kozmetiko cenejo, kot če naročaš pd drugih.
Če pa želiš zadevo prodati tudi drugim, je pa čisto tvoja stvar.

ribica. -> RE: oriflame (30.5.2007 10:15:27)

Pa je, včlaniš se lahko preko koga, ki je že član.

Dream -> RE: oriflame (30.5.2007 10:19:06)

Lahko se včlaniš in kupuješ samo zase. Letno plačaš članarino in to je to. Cene so dosti bolj ugodne, vendar če kupuješ malo, se ti po mojem ne splača. pri vsakem nakupu je namreč tudi poštnina, ki je ne glede na število izbranih izdelkov enako, nad določenim zneskom pa poštnine ni. Če si iz LJ, greš lahko kozmetiko prevzet osebno in s tem zmanjšaša stroške. 
Če se imaš namen včlanit preko spletnih strani oz. preko navedenih kontaktnih oseb, potem se moraš najprej dobit s to osebo, ki ti vse razloži, te včlani, te potem vzpodbuja za prodajo naprej itd... 

pajčolanka -> RE: oriflame (30.5.2007 10:20:22)

aha okejtorej moram sedaj poslat mail enemu od teh in potem sledi včlanitev?
super.

https://si.secure.oriflame.com/earnMoney/registrationForm.jhtml

pajčolanka -> RE: oriflame (30.5.2007 10:23:02)

aja no ker jaz nebi kupovala veliko, zelo malo pač zase, ličim se pa ne veliko.
koliko pa znaša članarina?

soncece24 -> RE: oriflame (30.5.2007 10:30:30)

Pajčolanka, jaz sem ti vse na ZS napisala. 

Stran: [1]