kaycha
|
mi smo imeli z mojim necakom tud take probleme da... do njegovega 2. leta sta z mamico zivela se doma, z nasimi starsi. pa moja mami je imela se eno leto mlajsega dojencka. od necaka mamica je itak delala, nasa mami je pa svojega dojencka pa njenega malcka doma pazila... tud ko se je sestra s tamalim ze odselila se je veliko pazil doma. mami ni mela casa za tamalega, se dobro da je bil priden pa je samo spal. ker tavecji je usakic, ko je lahko, sel v kopalnico, zlil sampone, mila, cistila, prasek... use po tleh, pa odprl use pipe, da je voda cez tekla. al je sel u kuhijo pa plosce prizgal, da se je zazgalo ce je blo kaj gor (krpe, kavni mlincek, plasticne posode...) al je odpiral omare v jedilnici pa metal stvari ven... karkoli, samo da je blo. poleti sta ga starejsa brat in sestra mogla dat v hoduljico pa jo privezat na par metrov dolgo spago, da sta skuhala pa pojedla. pa ko je bil ze vecji na morju v kampu(2,5 leti) je vzel rolerje od moje sestrice, si jih kr nataknu na bose noge pa sel. mami pa tekla za njim s tamalim (1.5 leta) v narocju. unicil je vse kar je v roke dobil. avtomobilcke, pliske, gameboy... tepel se je v vrtcu vsak dan. in to hudo. vedno je bil pobuskan, pa ni nic zaleglo. res je bil nemogoc. tamali pa cisto priden. pa je sel najprej tavecji v solo in se v roku enega leta popolnoma spremenil. bil je se vedno ziv in nagajiv, ampak obvladljiv. zdaj imata 12 in 13 let. 13letnik je priden ko angelcek, midva se super razumeva, ni problemov z njim, razen posledice pubertete, to itak.das ga za racunalnik pa je cel dan mir. se jest se ne spomne. tamali, ki ima 12 je pa z vstopom v solo postal nemogoc. psihicno je mami ze cisto na koncu. ker je svetovni manipulator, najmlajsi otrok, 5 starejsih ima in je tudi hudo razvajen... prou zleht je tamal. nima nobenega odnosa do tujih stvari, se do svojih ne. ampak mi se vedno tolazmo da se bo poslihtal, radi imamo oba neizmerno, ne glede na vse
|