pravljica -> Ali uporabljate? (5.11.2004 12:17:00)
|
vem da ne na mojo škodo abby...pa tudi če bi, me ne bi pobralo za tistih par jurjev...ampak jaz gledam mal bol realno na to...in se mi smilijo takšni otroci...saj ne samo ti, ki so privezani...tud taki, ki jih mamice držijo za roko ko plezajo na plezalo v parku...pa tisti, ki lahko grejo samo do tretje stopničke...pa tisti, ki jih ati raje dvigne na tobogan da ne bi slučajno padli z lestve...pa tisti, ki jim takoj ko se dotakne peska, mamica obriše roke z otroškim robčkom...jaz nisem nikol, ampak res nikol komplicirala (in nisem pustila drugim, da pri moji mali miški komplicirajo) glede teh stvari...pa ni blo nikol hujše nesreče, kakšna buška ali ureznina se ji pa tud ne pozna več, da ne govorim, da ni nikol zbolela za kakšno nalezljivo boleznijo, razen vodene koze je pa res dobila, pa še to brez vročine, samo nekaj pikic (ko se je enkrat prehladila, so rekli v vrtcu...če je Taja zbolela, pol je pa res hudo)...otrok mora vse probat...prvič si pač ti tista, ki postaviš mejo, do katere lahko poskusi, če je ostro, če je visoko, če je vroče, če je okusno...drugič pa že sam ve, pa če je to tudi že pri enem letu, verjemi da si zapomni
|
|
|
|