Zvezdica -> RE: Epiduralni porod ! (11.6.2007 6:56:16)
|
Meni je pa ljubljanska porodnišnica všeč. Rodila sem naravno, čeprav sem veliko razmišljala o EA, ampak nekako sem se odločila za naraven porod. In ker je šlo pri meni zelo hitro, verjetno ne bi zdržala popadkov v avtu do postojne, ker so bili tako močni, sem se sprehajala. Vidim, da zelo lepo pišete o postojnski porodnišnici. Poznam veliko parov, ki so se odločili za porod v PO in so zelo zadovoljni, razen ene gospodične, ki pa itak ni z ničemer nikoli zadovoljna. Vendar sem tudi jaz zadovoljna z LJ porodnišnico. Predvsem strokovnost je treba izpostavit, prijazni so bili vsi in ves čas. ZAkaj strokovnost. Sama sem med nosečnostjo imela "normalen pritisk", ampak to za moje telo ni bil normalen pritisk, tako da so me dobr zrihtali, ker taka nenadna spremeba je hudo nevarna. Torej, LJ porodnišnica ni noben bav bav, res pa je, da je drugje možno opraviti EA kadarkoli želimo. Ampak LJ porodnišnica sprejme na dan ogromno št. porodnic, torej spet nekaj kar ne gre zanemarit. Druge bolnišnice so manjše in zaradi tega bistveno prijetnejše in prijaznejše mami in otročku. Kmalu začnemo delati otročka in vseeno razmišljam o EA. Vsaki od vas želim veliko sreče
|
|
|
|