AnaB. -> RE: Malo pomoči, prosim! (30.5.2007 12:33:22)
|
Sej razumem, da nekdo trdno zagovarja svoje stališče ampak da pri tem žali je pa malo huda. Kdo pravi, da je butasta oz. da smo vse kadilke nosečnice butaste? Mogoče butasta res ni pravi izraz, neodgovorna pa sigurno. Pa tudi ne vem zakaj govoriš, da je pri vseh isto? Vsi moji prijatelji so kadilci, pa moj fant, skratka vsi. Naj zamenjam celo družbo, pa še fanta (očeta otroka), da bom lahko nehala kadit. Kaj pa veš, kako je pri Raho? Sploh ne vem o čem govoriš?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Če pa bi hotela nehat kadit samo zarad denarja... Kje sem pa jaz to napisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Take izjave so totalno bedne in neprimerne in drugim pametovati, ker je tebi pač uspelo takoj nehati je uf.. sploh nimam besed....... Tako kot vse pred mano, sem tudi jaz samo izrazila svoje mnenje, edina razlika je pač v tem, da se z mojim mnenjem ne strinjaš/te in me zdaj napadate. Ne pametujem. Povedala pa sem tisto, kar mislim in za tem stojim, pa če me bo še sto drugih napadlo, da kako si upam biti tako nesramna ... Hm, jaz sem nesramna?? Punce, dajte se v ogledalo pogledat, če se sploh lahko. In ti meni povej, kaj bolj škoduje otroku. 5 utra lahkih cigaret na dan ali 24 urni stres in živčnost in hormonsko neravnovesje zaradi pomanjkanja nikotina?? Prosim, ko boš to utemeljila, se lahko pogovarjamo naprej. Če nekdo dobro premisli in na koncu pride do zaključka, da kajenje resno škodi zdravju (kar pa ni navadna floskula), potem sem prepričana, da ne bo pustilo nobenih (psiholoških) posledic. Če pa se nekdo zavoljo pristiska okolja in proti svoji volji odloči, da bo nehal, takrat pa se strinjam, da je lahko zelo stresno. V primeru nosečnosti pa mislim, da sploh ne bi smelo biti dileme. Pa še to ... za vse tiste, ki boste še naprej pametovale in mene obsojale ... Forum je konec koncev namenjen izražanju svojega mnenja. Zakaj bi potem sploh klepetali, če naj bi imeli vsi enako mnenje? Ve ste napisale svojega, jaz pa svojega. To je to. In ne se trudit z odgovori. Nima smisla. Ne boste nič dosegle. Jaz vem, da ne delam narobe in me zato nič ne skrbi, v nasprotju z nekaterimi ... In preden boste hotele napisat vso tisto jezo, ki prav sedaj vre v vas ... prosim samo enkrat vdahnite in se vprašajte: ali nima morda prav?
|
|
|
|