kako kaj (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> kako kaj (25.10.2004 11:53:45)

živjo bejbe.slišim že vesele novičke od nekaterih srečnic da so že :nosecka:.

a se ostale kaj trudite.???midva se,ampak tedni se kar vlečejo.ferbec me pa skos matra.
punce opišite kaj svoje občutke,lažje vam bo.saj vidimo da počasi capljamo za :nosecka:.

lp Naja 78.
sreča nikoli ne počiva.za vsako držim :miska::miska::miska:.

Tiamo -> kako kaj (25.10.2004 12:06:42)

Hojla,

vesela sem, da je toliko novih :nosecka:. Držim pa pesti za vse nas ostale.

Pri nas je takole: po SS je moj možek malo zadržan glede novega :duda:. Ampak se je ta mesec vdal in enkrat ni pazil:bravo::bravo:. Verjetno si že prebrala pri prejšnih temah, da mi :hudicek: "zamuja" tri dni. Zanjo M sem imela 1.10. in cikluse imam na 22. Vendar bom počakala do petka ali do naslednjega ponedelka. No uglavnem pa nočem premišljevati o tem, ampak mi ne rata...skoz visim na RR in prebiram odgovore.
Na :roza::modri:

Punce verjetno vse jeste Tifol, a če pozabite vzet kakšni dan tabletko, potem vzamete 2??

kimi -> kako kaj (25.10.2004 12:10:12)

Mi se ne trudimo imamo 6 mesečnega fantka doma pred 3 tedni sem pa imela ss zato bom raje še malo počakala

pi -> kako kaj (25.10.2004 12:13:30)

Midva pa sva ta mesec pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, moj mož je siguren da nama je ta mesec uspelo, jaz pa nisem tako sigurna, pa še tako slab občutek imam.
Že se vidim kako bom spet razočarana.

pi -> kako kaj (25.10.2004 12:14:24)

Kimi si pa pogumna da si se že odločila za drugega otroka, saj se pravo veselje z otrokom komaj začne ko shodi.

pupika -> kako kaj (25.10.2004 13:04:33)

Tia 74, da te malo potolažim glede SS. Moja sestra je imela pred leti ss v 3 mesecu, potem ji je parkrat po par dni zamujala M in je poskusla test, ki je bil pozitiven, nato je dobila čez kaki dan ali dva M.
njne ginekolog ji je rekel, kadar se nosečnost ne obdrži, da je to zaradi tega, ker plod ni bil zdrav in se ni bil zmožen razvijati. Potem sta imela z možem malo pavze in je začela jest Tifol tablete in čez 9 mesecev rodila zdravega fantka.

Stran: [1]