Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Strerilizacija pumpice in flašk 10.6.2007 19:19:48
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem pumpico sterilizirala po vsakem črpanju,pa samo zaradi tega,ker je ena punči takrat,ko sem bila v porodnišnici, dobila takšno infekcijo,ker mami se ni dal sterilizirat. Ta punčka še enih 10 dni ni smela piti mleko od mame,ker je imela takšno reakcijo po njem ,da je bilo kar hudo. Najbolj pa je bilo to hudo,ker deklič je bil rojen ob roku in ravno zaradi tega je morala na EINT in tam ostati 14 dni. Jst sem se tega ustrašla in še sedaj po 18 mesecih ,stekleničke redno steriliziram.
|
|
RE: Strerilizacija pumpice in flašk 13.6.2007 4:23:48
|
|
|
|
mpotocn
|
Ja ravno po vsaki uporabi nisem, ampak nazačetku pa otroka še ne bom navajala na mikroorganizme. Se strinjam, da je pretirana čistoča nepotreba, ampak prve 3 mesece pa vztrajam na kolikor toliko 'sterilnem okolju'.
|
|
|
|
RE: Strerilizacija pumpice in flašk 22.7.2008 22:38:01
|
|
|
|
mateyka
|
na Švedskem v porodnišnici (oddelek za prezgodaj rojene) sterilizirajo pumpo 1x na dan (vsaka uporabnica ima svojo za osebno uporabo). po vsaki uporabi jo pa seveda operejo - to pa sigurno
|
|
|
|
RE: Strerilizacija pumpice in flašk 23.7.2008 15:47:36
|
|
|
|
jajula
|
men je svetovalka za dojenje pri LLL rekla da nima smisla skoz sterilizirat, ker se itak zlo hitro navadi na bakterije v domu
|
|
|
|
RE: Strerilizacija pumpice in flašk 23.7.2008 18:23:29
|
|
|
|
selma2
|
Jaz še vedno pumpico po vsakem črpanju operem v pomivalnem in steriliziram s chicco-tovo sterilizacijsko tekočino.
|
|
|
|
RE: Strerilizacija pumpice in flašk 23.7.2008 18:24:54
|
|
|
|
Tisana
|
Mi smo na začetku sterilizirali po vsakokratni uporabi, ker je bila punčka nedonošena in zato občutljivejša. Nikoli nismo pomivali s praškom. Samo z vodo, pa v sterilizator. Tako nam je bilo najlažje. Še sedaj več ali manj steriliziramo po vsaki uporabi, pa bolj zato, ker nam je to lažje, kot pa pomivati s praškom. Ne steriliziramo pa posodic in žličk, tudi dudo poberemo s tal in ji jo damo v usta. Se ful strinjam s tem, da se mora otrok navadit na hišne bakterije
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?