Enolla -> RE: Čudno se obnaša (30.5.2007 13:15:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ne vem, kje je problem, če dvoletnega otroka pustiš za nekaj dni (2-3 dni) samega pri babici? Morajo pa biti za to izpolnjeni določeni pogoji: - starši morajo biti za - babica mora biti pripravljena čuvat otroka - otrok mora imeti z babico zaupliv in ljubeč odnos Če so vsi za, se imajo lepo in od tega tudi nekaj dobrega odnesejo. Moja mami mi je dala en zelo pomemben nasvet: res da smo sedaj družina, a midva z možem ne smeva pozabiti eden na drugega. Kot družina bomo dobro funkcionirali le, če bova znala poskrbeti tudi vsak zase, skrbela za najino partnerstvo in če bova kot taka zadovoljna, bo zadovoljna tudi družina. Na žalost se nemalokrat dogaja, da se starši tako zelo posvetijo otrokom, da pozabijo eden na drugega in tudi nase. Potem pa, ko otroci odidejo na svoje, ugotovijo, da se s partnerjem ne poznajo več, ker so se dvajset let pogovarjali samo okrog otrok. Na vse drugo so pozabili. Treba je najti čas zase, za partnerja in za otroke. Vsak ima svoje potrebe, naučiti se je potrebno te potrebe uskaljevat in uresničevat tako, da bo zadovoljstvo na vseh straneh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Bravo, tvoja mami. To je to! Tako nekako si tudi jaz predstavljam partnerstvo. Sej ko sem se prebila skozi jaro kačo, lahko rečem, da se vsi, ki smo se oglasili na koncu strinjamo eden z drugim, samo način izberemo drugi.
|
|
|
|