nejcko -> 4 mesece in en kup vprašanj (25.10.2004 10:31:52)
|
Hojla! Naša malčica bo čez teden dni stara 4 mesece. Čeprav imam že enega malo starejšega nadebudneža, se počutim, kot bi bila prvič mama. Najprej spanje: prvi mesec smo ponoči malo tolažili krčke, drugače pa je zelo pridno spala. Ponoči je že pri mesecu in pol prespala 6-8 ur v kosu. To je bilo za nas nekaj čudovitega, saj smo pri sinku prebedeli do enega leta skoraj vse noči. No, pred kakim mesecem pa se je stvar obrnila. Mala se zdaj zbuja nekje na 3-4 ure, včasih celo na dve. Včasih pomaga, da jo malo poujčkam, drugič zizika, včasih pa še to ne. Imam občutek, kot bi jo zvijalo. Sem mislila, da smo krče že prešli. Res si ne bi želela, da bi se mi navadila prepogosto ponoči hranit, na stekleničko je pa tudi nočem navajati, ker imamo s tem slabe izkušnje. Imate tudi ve podobne izkušnje? Drugi problem so kapljice AD3. Po njih je našo malo tako zvijalo, da sem ji jih prenehala dajat. Sem pa na tem forumu zasledila, da se baje v Avstriji dobijo neke "sestrske" kapljice, po katerih ne zvija. Ker smo iz Lj in se nam samo po kapljice res ne splača v Avstrijo, bi prosila vas za uslugo, če se slučajno katera tja odpravlja. Bi bila zeloooo hvaležna. In za konec še vprašanje v zvezi z uvajanjem goste hrane. Joj, sem čisto pozabila, kako smo to prvič počeli, me je kar sram! Mi lahko na kratko opišete, kako ste ve začele in kdaj. Hvala in lp!
|
|
|
|