mehurčica -> Nočno dojenje in previjanje (25.10.2004 12:10:16)
|
Jaz sem dober teden(pred enim tednom)vztrajala pri dudi in čaju pa tudi če je trajalo 2 uri ponoči. Pa je jamral, malo se drl(zakričal in tiho-v stilu:mama, takoj sem), ampak jokat ga pa nisem mogla pustit predolgo. Največ je bilo slabih 5 minut po eni uri, ko je bil zbujen in po teh 5 minutah je zaspal. Po enem tednu nisem mogla čez dan skoraj nič. Brez sprehoda ni šlo seveda, sem pa doma, ko se je zraven mene igral, zaspala.:ups: Sicer je bila verjetno minutka, ampak v tej minutki bi se komot lahko kaj zgodilo.:(:(:( In sem se odločila, da ga bom pač dojila še ponoči, ker nisem več zmogla. Naslednjo noč se je pa prvič zbudil okoli 2h, dobil časj in zaspal nazaj. Naslednji obrok je že dobil ziziko. In sedaj je že ene 5 dni superca. 3 dni je sedaj že spal od 20h-4h brez prebujanja. Danes sem mu tudi ob 4h dala čaj in je zaspal nazaj do 5:30-takrat se je pa dojil.:) Ampak me je še vedno strah, da bodo neprespane noči prišle nazaj.:( Pleničke imamo za ponoči Pampers active fit ali Fixies vijolične. Ni problemov s prepuščanjem. Pa-pa:miska:
|
|
|
|