|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: slavne ženske in strije
28.5.2007 21:02:28   
rainbow
Jaz tudi imam strije, pa celulit, pa mozolje (pa nisem nosečauser posted image ); celulit sem imela že v mladostiuser posted image , strije pa po porodih. pa kaj, me sploh ne moti. sem srečna, da sem prišla na konfekcijsko številko 38/40.
aja, motijo me pa res akneuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.5.2007 21:38:27   
Maxica
Jaz tudi po dveh porodih nimam nobene strije. O celulitu in trebuhu ne bi, ampak strij pa res ne. Aja, pa nisem slavna.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.5.2007 21:52:14   
sayuri
Jst jih imam tudi, pa kaj user posted image user posted image user posted image . To so pa res stvari, zaradi katerih se ne bom in se nikoli nisem obremenjvala. Na bokoh imam sorazmerno lepo razdeljene in razvrščenepo tri tanke strije v dolžini 3 cm - na obeh straneh, tako da bi bila super za Adidas reklamo user posted image user posted image user posted image . Na notranji strani stegen imam pa itak ful le vzorček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.5.2007 22:03:29   
tajtaja
ocitno sem slavna...namrec pridelala nisem niti ene strije sam slauf :)
Po štirih nosečnostih in petih otrokih nobene strije, kile spet ma 52, vse OK, edino user posted image šlauf. In se ga ni za znebit.
Po nobeni prejšnji nosečnosti ga nisem imela, zmeraj raven trebuh. Kaj za en user posted image pa je to zdaj.
Ko sedim sem kot nocečnica v petem m.
Ali je to odvečna koža?user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.5.2007 21:41:19   
natasarobi
O joj! Meni so se pojavile že nekaj let nazaj - sem se zredila in na hitro ful shujšala, potem sem pa se počasi zopet 'širila' (nisem sicer prišla na prejšno težo) in se mi zdi, da so kar mal zginle (ali pa sem si jih navadla)

Sicer mam kremo od Vichy pa se ne mažem - kao piše, da že nastale strije postanejo manj vidne. A to drži????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.5.2007 9:32:50   
filipinka
Po moje najvec strij dobis, ce se na hitro redis, tako kot sem se jaz v nosecnosti. Po bedrih imam fuuuul grde strijeuser posted image , na trebuhu pa samo eno, ki sem jo dobila pri porodu. Me pa ne vem kako ne motijo, bolj me moti celulit, ki pa najlepse izgine, ce shujsam. Kreme??? Ne, saj celulit je odvecno salo, ki ga je enostavno treba sparvit iz telesa-z vadbo in dieto (moja je Manj zri)user posted image !

Se vedno mi ne grejo sumniki! Ste opazili, ne!user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.6.2007 23:34:22   
karamela
Jaz pa po dveh porodih nimam nobene strije, imam pa zato malo več  celulita na riti in stegnah. Sem pa, nevem zakaj, se ful zakompleksala zarad tega celulita. Ma ga prej nisem imela tako veliko zdaj po drugem porodu pa se mi je vse nabralo  samo na riti in stegnah. Po kilah sem se sicer res po dveh porodih zredila samo za dve kili, tako da jim imam zdaj 45, ampak celulita pa se ne morem znebit. user posted image user posted image user posted image

Ja vsaka ima nekaj.... ,

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.