Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 21:02:28
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz tudi imam strije, pa celulit, pa mozolje (pa nisem noseča ); celulit sem imela že v mladosti , strije pa po porodih. pa kaj, me sploh ne moti. sem srečna, da sem prišla na konfekcijsko številko 38/40. aja, motijo me pa res akne
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 21:38:27
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz tudi po dveh porodih nimam nobene strije. O celulitu in trebuhu ne bi, ampak strij pa res ne. Aja, pa nisem slavna.
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 21:52:14
|
|
|
|
sayuri
|
Jst jih imam tudi, pa kaj . To so pa res stvari, zaradi katerih se ne bom in se nikoli nisem obremenjvala. Na bokoh imam sorazmerno lepo razdeljene in razvrščenepo tri tanke strije v dolžini 3 cm - na obeh straneh, tako da bi bila super za Adidas reklamo . Na notranji strani stegen imam pa itak ful le vzorček.
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 22:03:29
|
|
|
|
tajtaja
|
ocitno sem slavna...namrec pridelala nisem niti ene strije sam slauf :) Po štirih nosečnostih in petih otrokih nobene strije, kile spet ma 52, vse OK, edino šlauf. In se ga ni za znebit. Po nobeni prejšnji nosečnosti ga nisem imela, zmeraj raven trebuh. Kaj za en pa je to zdaj. Ko sedim sem kot nocečnica v petem m. Ali je to odvečna koža?
|
|
RE: slavne ženske in strije 29.5.2007 21:41:19
|
|
|
|
natasarobi
|
O joj! Meni so se pojavile že nekaj let nazaj - sem se zredila in na hitro ful shujšala, potem sem pa se počasi zopet 'širila' (nisem sicer prišla na prejšno težo) in se mi zdi, da so kar mal zginle (ali pa sem si jih navadla) Sicer mam kremo od Vichy pa se ne mažem - kao piše, da že nastale strije postanejo manj vidne. A to drži????
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 30.5.2007 9:32:50
|
|
|
|
filipinka
|
Po moje najvec strij dobis, ce se na hitro redis, tako kot sem se jaz v nosecnosti. Po bedrih imam fuuuul grde strije , na trebuhu pa samo eno, ki sem jo dobila pri porodu. Me pa ne vem kako ne motijo, bolj me moti celulit, ki pa najlepse izgine, ce shujsam. Kreme??? Ne, saj celulit je odvecno salo, ki ga je enostavno treba sparvit iz telesa-z vadbo in dieto (moja je Manj zri) ! Se vedno mi ne grejo sumniki! Ste opazili, ne!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.