Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 11:03:31
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja pri ročni imaš tako, da imaš samo eno do tri nastavitve hlajenja in cel čas tako piha. Pri avtomatski pa imaš nastavitve po eno stopinjo in ko se avto ohladi do določene temperature, ki jo imaste nastavljeno se ustavi pihanje oz. piha čisto malo po potrebi- samo dohlajuje zraven, kar pa pri pročni ni in piha cel čas.
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 11:18:49
|
|
|
|
Maxica
|
V obeh avtih imamo avtomatsko, s čemer sem več kot zadovoljna. Z ročno sploh ne vem, če bi zdaj znala upravljat.
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 11:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA Ja pri ročni imaš tako, da imaš samo eno do tri nastavitve hlajenja in cel čas tako piha. Ne, nimaš samo treh nastavitev, ampak enako kot pri gretju, pač od bolj hladnega do bolj toplega. Jaz dam vedno najprej na ful mrzlo, potem, ko se shladi, pa na malo manj mrzlo. Tako da mi je v bistvu čisto vseeno, če bi bila avtomatska. Aja, koliko piha, pa tudi lahko po želji reguliraš.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 28.5.2007 11:22:38 >
|
|
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 11:27:00
|
|
|
|
puncica
|
Pravijo da naj bi bila avtomatska boljša ker se pač bolje regulira, bol natančno veš kolk stopinj imaš noter in koliko se je shladil al neki. No pri ročni tega ni kot je rekla splišni imaš samo tist gumb za gretje/hlajenje in tako reguliraš po občutku. Mi imamo v dveh ročno in smo zadovoljni, ni bilo nobenih problemov. LP
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 12:21:31
|
|
|
|
spelaz
|
Jaz sem imela obe - prej v dveh Puntotih ročno in zdaj v Hondi avtomatsko pa se mi zdi, da je čist vseen kaj je, oboje je fajn, samo da hladi.
|
|
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 12:25:00
|
|
|
|
MAREC06
|
Ojla! Tudi jaz sem imela že obe vrsti klime, pa mi je čisto vseeno, katera je. Mogoče mi je ročna še nekako bolj všeč, ker me je pri avtomatski (2 avta) vedno bolela glava, samo ne vem, a je bil to slučaj, al kako .
|
|
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 12:52:06
|
|
|
|
soncece24
|
Po mojem ima vsaka dobre in slabe strani. Ročna je recimo fina, ker se avto počasi ohladi, ni take spremembe, avtomatska je pa bolj fina, ko je že ohlajen, res malo manj piha, zato pa če se vsedeš v vroč avto in imaš nastavljeno na recimo 24 stopinj zdaj poleti začne tak pihat, da te kap zadene, ker na hitro ohladi na nastavljeno temperaturo. Jaz imam ročno in sem zadovoljn. Nastavim si pa ponavadi na šipo, pa mi nič ne piha, ohladi pa fino.
|
|
RE: Ročna ali avtomatska klima 28.5.2007 13:59:16
|
|
|
|
honey
|
Tudi mi smo kupili avto s klimo, ko se je rodil naš pobalin. In sicer imamo ročno klimo. Stopnje nastavljamo itak z ventilatorjem, hladno/toplo pa tudi s stopnjami pri ventilatorju. Nimam nobenih pripomb nanjo, se mi zdi povsem enostavna in čisto o.k.. Je pa res, da pri nas vedno začnemo ohlajati avto počasi, že ko mi sedimo v avtu. Nikoli npr. ne prižgemo klime in se potem šele vsedemo v avto, ko je recimo že ohlajen za kakšnih 10°C, ampak se ohlaja z nami. To smo začeli prakticirat, ko sva ugotovila, da ima mali v nasprotnem primeru takoj vnete očke. Od kar delamo tako, pa je o.k.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?