|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slinavka
28.5.2007 9:03:57   
Luns
Zanima kako ste se spopadle s to boleznijo oz kako ste otrokom lajšale bolečine. lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slinavka
28.5.2007 10:06:50   
Anonimen
Mi nismo imeli prav hode oblike, tako da sem mu občasno dala le Daleron, da ga ni toliko bolelo in je takrat lahko kaj pojedel oziroma popil. Jedel pa je le puding. Najbolje je, da sta hrana in pijača na telesni temperaturi, vsaj tako so nam rekli, da najmanj boli. Zadnjič pa so nekatere mamice rekle, da so njim pa naročili, da naj bo mrzlo. Malo pobrskaj z iskalnikom.
Bodi pozorna, da vsaj pije čimveč, če že jesti ne more. Ker najbolj nevarno pri tej bolezni je, da pride do dehidracije, ker otrok ne more piti. Poskusite po slamici, če bo šlo.

(odgovor članu Luns)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 11:23:00   
BLAŽIKA
Kako pa izgleda ta bolezen? Ali je tudi nalezljiva? Kako veš kdaj gre za slinavko pri otroku?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 11:39:06   
NIN@
mi smo to reč fasali že 2 x in je bil obup 10 dni. Pet dni ni nič jedel in je pil samo nesladkan čaj ker ga je swladek pekel. Mazala sva uste z vsem možnin, gingi gel, propolis brez alkota, žajbelj.....camgel, vse gele sem uporabla, pa še neki sva dobila za bolecine + campol. Meni se je to strašno zdelo in tudi temperature je dobil in afteuser posted image  tuto kompleto

Lp
nin@

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2007 11:47:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Kako pa izgleda ta bolezen? Ali je tudi nalezljiva? Kako veš kdaj gre za slinavko pri otroku?

Ja, je zelo nalezljiva. V bistvu so to razjede po sluznici ust, izgledajo kot afte. Menda se v lažji obliki lahko pojavi tudi kot izpuščaj po kolenih in dlaneh,  tako obliko je imel prijateljičin fantek, njegova starejša sestrica pa zelo hudo in je pristala na infuziji.
Kako določijo, ali so afte ali slinavka, pa ne vem. Jaz sem takrat samo klicala zdravnico, pokazat se niti nismo šli. Rekla mi je, da najbrž ni slinavka, ker otrok ni imel vročine, le en dan nekaj čez 37. Pri slinavki pa je menda visoka.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?