Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pučutim se kot tja vržen retaš 28.5.2007 21:14:21
|
|
|
|
April
|
Ja vreme je idealno za sladko spanje... Pa tud temperature v prihajajočih dneh so kar znosne-če vremenarji niso spet kaj mim usekal. Jaz bi pa kar ario nabavla, če bi imel tak majhno razliko. Na začetku bi kakšne 4 mesce počakala, ker ni primerna za novorojenčke potem bi pa šlo. Pa moj mali se itak na začetku ni maral vozit dolgo v vozičku, zato smo se bolj kengurujčkali. Pa sem slišala, da nekatere mamice dvojčkov ario že od rojstva naprej uporabljajo, s tem da dajo tisto mehko košaro od pp noter. To je tud ena pocen varianta.
|
|
|
|
RE: Pučutim se kot tja vržen retaš 28.5.2007 21:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
še men pomagat pr vozičkih, razlike med otrokoma bo pa 9mescev
|
|
|
|
RE: Pučutim se kot tja vržen retaš 29.5.2007 7:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 še men pomagat pr vozičkih, razlike med otrokoma bo pa 9mescev u pismo, vi ste pa hitri . kakšen voziče pa imaš od prej? JAz bi na tvojem mestu kupila tega: PP Duette SW - cena: 524 € , voziček za dvojčke, če bi imela ful denarja bi ga takoj kupila . Otroka voziš en za drugim, lahko tudi obrneš sedež tako, da se gledata, lahko namontiraš gor ali lupinico ali naveto. To mi je super. Cena: kriza Čeprav je malo dražji, je pa rez zelo lep in zakon. Tebi se splača. PA naj vžejo kakšnega desetaka babice, dedki, tete, strici , pa ga imate. Gledala sem pa tudi od Jane TwinTwo Novi dvosedežni model vozička, ki ga je Jane prilagodil prevozu vaših malčkov od rojstva do 3. leta straosti. Je idealen za dvojčke, kakor tudi za dojenčke različnih starosti. Nudi celo paleto različnih uporab: zahvaljujoč sistemu pro-fix lahko na ogrodje pritrdite avtosedež Rebel pro(0+) in Matrix pro(0,0+). PRi tem vozičku lahko tudi lupinico obrneš na kontra smer in tako gledaš novorojenčka, in če boste imeli hitro še enega lahko še zadaj namontiraš rolko. V prospektu zgleda zelo lepo.
|
|
|
|
RE: Pučutim se kot tja vržen retaš 29.5.2007 7:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetka, si se naspala ? Pri nas še vedno dežuje in je tako fino HLADNO Ko ste že pri vozičkih - mi2 sva izbrala trikolesnika od PP. Cena cca. 730€ za vse skupaj (3 delni komplet).
|
|
|
|
RE: Pučutim se kot tja vržen retaš 29.5.2007 7:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ja Žabonka. Sem ugotovila, da se čudovito spi pri odprtem oknu, pa četudi ponoči šetam k malemu. Sem moža končno prepričala, da spiva pri odprtem . Trikolesniki pa pri nas odpadejo. Ko sva kupovala voziček za ta 1. otroka se nisva mogla odločiti katerega. In ko sva se peljala domov, je ena mamica peljala dojenčka v trikolesniku, nakar ji je na robniku ceste, ko je prečkala prehod, zadnje kole spodvilo in je cel voziček z otrokom vred obrnila na cesto. Sreča, da je za njo šetajoč možakar vse skupaj opazil in ujel voziče zadnji trenutek, da nama ni otroka "vrgla" pod avto.
|
|
|
|
RE: Pučutim se kot tja vržen retaš 29.5.2007 12:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
mi mamo zdj hartana topline pa mi je mal neumn tega stran dat pa neki novga kupt. kje pa prodajajo te PP Duette SW ?
|
|
|
|
RE: Pučutim se kot tja vržen retaš 29.5.2007 13:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa prodajajo te PP Duette SW ? v vseh otroških trgovinah (Pikapolonica, BC, Ariel...) guppy - to je res, samo če imaš doma košaro in lupinico se ti ne splača kupovat še vreče. Je pa košara dosti boljša od vreče.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?