|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pučutim se kot tja vržen retaš
27.5.2007 20:02:18   
Anonimen
total, pri nas je jasno. user posted image

Nismo se šli kopat, me je pa dragi peljal v Terme na kremšnito user posted image po obisku pri tašči user posted image

In vi ste uživali?

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 27.5.2007 20:04:21 >

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2007 20:08:14   
Anonimen
Joj tudi jaz upam, da bom danes vsaj malo bolje spala. Me se samo premtavam in hodim gor pa dol tako kot ti paštetka user posted image .
Upam, da je res blo nekaj v zraku in da bo s tem dežjem bolje, drugače se mi bo strgalo, tako sem že neprespana.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2007 20:12:41   
Anonimen
Nežna hvala user posted image

Paštetka, odkod pa si ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2007 20:14:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Nežna hvala user posted image

Paštetka, odkod pa si ti?

od tam kjer štrki in bograč domujetauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.5.2007 20:26:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2007 20:41:08   
Anonimen
V Ljubljani že nekaj ur dežuje. Vmes je bila tudi drobna toča. Eto, mene je že začelo zebsti in sem morala trenerko oblečiuser posted image ... Spalnica se zrači, da bo fino za spat.

Vsem trpečim souser posted image  želim čimbolj hladno noč in VELIKO spanja - danes bomo vsi spali kot ubiti - tudi naši pikci: tisti v bušijih in tisti zunaj bušijevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2007 20:42:31   
Anonimen
Vsem trpečim so želim čimbolj hladno noč in VELIKO spanja - danes bomo vsi spali kot ubiti - tudi naši pikci: tisti v bušijih in tisti zunaj bušijev

Iz tvojih ust v božja usta user posted image , čeprav pri nas nič ne kaže na hlad user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 27.5.2007 20:43:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
27.5.2007 20:44:50   
Anonimen
Sem dobila lepo darilo za rojstni dan - dež in hladno vremeuser posted image  Ne vem, če sem bila že kdaj tako vesela dežja kot danes... Včeraj se mi je skoraj zmešalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
27.5.2007 20:49:58   
Anonimen
Žabonka vse najboljše. user posted image  

Koliko ti je udarilo v rit, če ni skrivnost? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
27.5.2007 21:00:46   
F*S*M
Paštetka kdaj maš PDP, sej vem da je bilo že govora sam sem spregledala?

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.5.2007 21:07:45   
Anonimen
PA zakaj se meni podpis ne izpiše user posted image

PDP je 10. avgust

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
27.5.2007 21:08:41   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

total, pri nas je jasno. user posted image

Nismo se šli kopat, me je pa dragi peljal v Terme na kremšnito user posted image po obisku pri tašči user posted image

In vi ste uživali?

No vsaj nekaj..user posted image ,mi smo se na kopali in uživali,najbolj pa Nik..user posted image ,zdaj pa me nek glava boli..sm rekla,da bo neki...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.5.2007 21:09:09   
Marogica

PA zakaj se meni podpis ne izpiše user posted image

PDP je 10. avgust

Zato, ker moraš v profilu označiti, da ti vedno kaže podpis...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.5.2007 21:17:45   
Anonimen
Marogica user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
28.5.2007 6:42:38   
Anonimen

Žabonka vse najboljše. user posted image  

Koliko ti je udarilo v rit, če ni skrivnost? user posted image

Eh, čisto preveč user posted image   38. Jaoooo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
28.5.2007 7:02:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
28.5.2007 7:10:36   
Anonimen
Nosečke, ste se naspale končno? user posted image
Pri nas je ponoči tudi koooooooončno začelo deževatiuser posted image . TAko, da se je malo shladilo in smo spali celooooo noč. Ok, ta mali se je 1x zbudil ob enih, ampak mi ga je uspelo prepričati, da je zaspal nazaj v svoji sobici. Sem bila ob 5-tih tako spočita, da sem do sedmih še samo sladko smetano potegnila user posted image .

Uf, kak dolgo že nisem tako dobro spala.

Žabonka, očitno so te zgoraj uslišali user posted image .

Zdaj pa mojega Mišeka spakiram k babici, pa se uživanje nadaljuje.

Šopiiiiiiiiiiiiiiiiiing. Grem malo vozeke gledat, kako naj skombiniram za 1,5 letnika in novorojenčka. Pa mogoče bom še kaj zase kupila user posted image  Zdaj ko se po tednu dni super počutim, pa res ne bom pucala in likala user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 28.5.2007 7:12:02 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
28.5.2007 8:27:11   
malamisha
Paštetka - ko najdeš rešitev za voziček mi prosim javi! Tudi pri nas bomo imeli razliko 1.5 leta.

Je pa prišla prijetna ohladitev, pa spet nisem srečnauser posted image

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.5.2007 10:10:23   
cuma

Šopiiiiiiiiiiiiiiiiiing. Grem malo vozeke gledat, kako naj skombiniram za 1,5 letnika in novorojenčka.

Dvomim, da boš lahko kaj "videla" ... vsaj v živo mislim. Jaz imam isti namen, pa nikjer ne držijo vozičkov za 2 ... samo v katalogu jih lahko pogledaš, če ga seveda sploh imajo.
Še največ sem jih videla na bolhi. A boš vzporednega ali zaporednega kupovala?

Pozdravček vsem user posted image retaškam user posted image !

Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.5.2007 11:25:25   
Anonimen
Paštetka - ko najdeš rešitev za voziček mi prosim javi! Tudi pri nas bomo imeli razliko 1.5 leta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti vozički. Popizdiš!!! Sem že čisto zmešana. user posted image user posted image

1. Ker imam modularni sistem sem mislila kupiti samo ogrodje za P3, pa da ju skup povežem s sponkami: cena za samo ogrodje za P3 je cca. 130 €, sponke pa znesejo + 5 € - problem je, da je tako široko, da ne vem, če kje v trgovini lahko med policami pridem skozi. user posted image  se pa baje hitro razstavi in sestavi. Pa tudi, če greš samo z enim šetat je problem rešen. Zavzame pa veliko placa v kuferu.

2. rolka - stane cca. 15. jurjev starih - problem, je ker bo znal biti fajn ljubosumen, ker bo sestrica v njegovem vozičku, pa glede na to, da smo dolgo na sprehodu, bo verjetno tudi on hotel sedeti. user posted image  Rešitev je, da mu že zdaj kupim rolko in ga tako vozim, pa da ga nekak na finto vržem, kak je to kul user posted image

3. PP Duette SW - cena: 524 € user posted image  , voziček za dvojčke, če bi imela ful denarja bi ga takoj kupila user posted image . Otroka voziš en za drugim, lahko se tudi gledata, lahko namontiraš gor ali lupinico ali naveto. To mi je super. Cena: kriza

4. PP Tender - voziček posebej oblikovan za otroke, ki si sledijo po letih. Prav tako en za drugim sedita, vendar se ne moreta gledati. Gre pa gor prav tako zadaj lupinica ali naveta. Tako, da lahko novorojenčka celi čas gledaš, starejši pa spredaj opazuje okolico. CEna: 400€

5. Aria Twin - voziček za dvojčka, kjer sedita en zraven drugega. sdedeži so precej ozki in ne morem dati gor niti navette niti lupinice. Kar mi je šit, saj mi novorojenčico ni za furati v tem mehkem delu. Cena je pa ugodna: cca. 45 starih jurjev če se ne motim. Vendar kam dat 3 vozeke v majhnem stanovanju.

V glavnem...user posted image user posted image user posted image ...nimam pojma kaj naj kupim. Čas me preganja, ker mi je rekla, da je dobavni rok cca. mesec dni, če ga ni v skladišču.

Verjetno rolko zaenkrat, potem bomo pa videli kaj bo. user posted image  In na koncu bomo zapravili več denarja za vozičke, kot če bi kupili unega za 500 ojrov. user posted image

Enkrat sem zasledila, da je nekdo na ebaju našel nek mini  "vozek-sedež", ki se spne zraven velikega. To bi bilo tudi še fajn pogledati. Pa kolikor se spomnim je bilo poceni.user posted image  Ve kdo kaj o tem?

Tak, zdaj pa sem ravno fajn volje, da grem še malo čistit, ta čas ko preberete celo klobaso user posted image

(odgovor članu malamisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
28.5.2007 12:21:46   
cuma
Vidim , da nisem edina, ki jo skrbi voziček user posted image  ...

Jaz imam tudi doma pp in sem upala, da bom lahko kombinirala z navetto ... pane vem, če bo šlo. Sice sem na Bolhi našla nekaj modelov Duetta ...
Za Tenderja pa mislim, da se ne da do konca spustit vzglavja ... tako da user posted image
Cene novih so pa kot si napisala: user posted image

Glede rolke: jaz tudi mislim, da mi bo prišla vpoštev šele kasneje ...

Stranski sedež za priklopit - mislim da je buggyipod ali nekaj takega ... pa ne vem, če paše na pp

Dva pp- ja speta s sponko pa nista preveč dobra rešitev ... sem se tudi jaz zanimala za to. Prvič je vse skupaj tako široko, da ne prideš nikamor (skozi vrata trgovin ... pošte ... lifta ... Drugič pa je še vse skupaj izredno težko.

Poglej si še Hauckove modele na kikiweltu ... jaz razmišljam v tej smeri. Ali pa Quinny freestyle 4xl tandem ... ča ga bom sevedad sploh kje našla user posted image

Lp Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
28.5.2007 12:25:17   
malamisha
http://www.revelo.co.uk/

Najbrž iščeš to!

Jaz pa sem se zagledala v voziček Tandem Zoom 

user posted image

Cena 499€ + košara, pri nas ga dobijo šele julijauser posted image user posted image user posted image

Sem pa cele dneve sama doma, tako da bom rabila neko tandem varianto, če me bo mikalo potepanje. Je pa kar velik finančni zalogaj...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.5.2007 12:44:41   
Anonimen
 in kaj naj s PP user posted image

Moram mojega financ ministra počakati, da pride domov, da vidim, kaj gospod porečejo user posted image . Samo ne vem, kaj mu naj še za kosilce skuham, da bo bolj pri volji se s tem ukvarjat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 48
28.5.2007 12:47:43   
Anonimen
ja, kaj takega  iščem:

user posted image

Hvala cuma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 49
28.5.2007 20:57:58   
Anonimen
danes očitno ni nobena med retaši, glede na to, da je vreme idelano za nas user posted image .

Danes se bo spet spalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?