Anonimen
|
Paštetka - ko najdeš rešitev za voziček mi prosim javi! Tudi pri nas bomo imeli razliko 1.5 leta. Pa ti vozički. Popizdiš!!! Sem že čisto zmešana. 1. Ker imam modularni sistem sem mislila kupiti samo ogrodje za P3, pa da ju skup povežem s sponkami: cena za samo ogrodje za P3 je cca. 130 €, sponke pa znesejo + 5 € - problem je, da je tako široko, da ne vem, če kje v trgovini lahko med policami pridem skozi. se pa baje hitro razstavi in sestavi. Pa tudi, če greš samo z enim šetat je problem rešen. Zavzame pa veliko placa v kuferu. 2. rolka - stane cca. 15. jurjev starih - problem, je ker bo znal biti fajn ljubosumen, ker bo sestrica v njegovem vozičku, pa glede na to, da smo dolgo na sprehodu, bo verjetno tudi on hotel sedeti. Rešitev je, da mu že zdaj kupim rolko in ga tako vozim, pa da ga nekak na finto vržem, kak je to kul 3. PP Duette SW - cena: 524 € , voziček za dvojčke, če bi imela ful denarja bi ga takoj kupila . Otroka voziš en za drugim, lahko se tudi gledata, lahko namontiraš gor ali lupinico ali naveto. To mi je super. Cena: kriza 4. PP Tender - voziček posebej oblikovan za otroke, ki si sledijo po letih. Prav tako en za drugim sedita, vendar se ne moreta gledati. Gre pa gor prav tako zadaj lupinica ali naveta. Tako, da lahko novorojenčka celi čas gledaš, starejši pa spredaj opazuje okolico. CEna: 400€ 5. Aria Twin - voziček za dvojčka, kjer sedita en zraven drugega. sdedeži so precej ozki in ne morem dati gor niti navette niti lupinice. Kar mi je šit, saj mi novorojenčico ni za furati v tem mehkem delu. Cena je pa ugodna: cca. 45 starih jurjev če se ne motim. Vendar kam dat 3 vozeke v majhnem stanovanju. V glavnem... ...nimam pojma kaj naj kupim. Čas me preganja, ker mi je rekla, da je dobavni rok cca. mesec dni, če ga ni v skladišču. Verjetno rolko zaenkrat, potem bomo pa videli kaj bo. In na koncu bomo zapravili več denarja za vozičke, kot če bi kupili unega za 500 ojrov. Enkrat sem zasledila, da je nekdo na ebaju našel nek mini "vozek-sedež", ki se spne zraven velikega. To bi bilo tudi še fajn pogledati. Pa kolikor se spomnim je bilo poceni. Ve kdo kaj o tem? Tak, zdaj pa sem ravno fajn volje, da grem še malo čistit, ta čas ko preberete celo klobaso
|