Anonimen -> RE: taščina hiša (27.5.2007 9:56:42)
|
Tudi midva sva par let živela tako, z razliko da je bil tam še njegov brat in dedek. Mene je začelo to ful razjedat, da ni bilo nič mojega, nisem mogla niti na wc brez da bi vsi vedeli...nisem glih super prilagodljiv človek, rabim svoj mir. Zato sva se odselila. Ta čas ko sva bila tam, pa sva pridno varčevala. Če te to zelo teži, se odselite. Magari v najem. Kaj pa če bi se probali pogovorit z taščo in bi se tašča in njena mami preselile skupaj, vi bi pa imeli svoje stanovanje? Jaz sem mnenja, da morajo družine biti ločene, oz. imeti svoje gospodinjstvo. Jaz bi tam ostala, če bi imela lastno stanovanje in ključavnico na vratih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , drugače pa ni šans. Mi je moj mir in mir moje družine pomembnejši, kot denar za najemnino. Mlada družina rabi svojo zasebnost. Že tako je potrebno ogromno kompromisov, če pa so zraven še tašča in ostala žlahta pa zasebnosti ni, je posledično veliko več problemov tudi v odnosu med vama in je porušen mir.
|
|
|
|