|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odhajanje z RR-ja
27.5.2007 15:30:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bom pisala kar sem na ta forum,ker drugje ne morem biti anonimna.Berem komentarje,kako nekateri odhajamo in se vračamo nazaj pod drugim nickom.Sem bivša Dalija,tako,da veste kdo piše.Res imam zdaj nov nick in tistim,ki sem želela sem tudi pisala na ZS,kdo sem zdajuser posted image Nisem se dala izbrisati zaradi malenkosti ali preobčutljivosti kot nekateri mislite,ampak zato ker sem eni osebi preveč zaupala                                             

Dvomim, da je kakšen komentar v smislu odhajanja s foruma zaradi preobčutljivosti letel nate. Ne vem, mogoče tudi kakšna tako misli, tako zelo nisem spremljala tem, samo je pa res velika razlika med tvojim razlogom za odhod, ki je verjetno več ali manj vsaki razumljiv ali pa med razlogi za odhod, kot ga ima trenutno L_P, ki roko na srce, še najbolj od vsega izpade nič drugega kot iskanje pozornosti. Čeprav sem dobila občutek, da jo že dlje časa nekaj muči in je preobčutljiva in ima nekakšne težave, tako da mogoče po svoje razumem, da ji je počil film. Lahko da je vse skupaj klic na pomoč. Ne vem, ne poznam je.
Kakorkoli, upam, da si ti zdaj bolje, da so se ti zadeve pomirile in tudi jaz upam, da za vsako rit palica raste in bo tista avša, ki te je prizadela, dobila vse vrnjeno kot bumerang.
Drži se!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2007 17:55:29   
Anonimen
Tašonka, tukaj je zdaj govora o Daliji, in ne o London_Paris.. Kako je na stvari, ker je želela L_P oditi, ni važno..

Dalija, za tisto punco pa upam, da se ji enkrat hudo vrne......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2007 18:18:52   
Anonimen
Dalija tudi meni je žal, da se ti je to zgodilo!

Drugače pa se je meni komaj pred kratkim uspelo registrirati na RR, prej mi ni šlo, ne vem zakajuser posted image in morem povedat, da mi na žalost ni tako všeč kot nekateri drugi forumi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2007 18:32:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Tašonka, tukaj je zdaj govora o Daliji, in ne o London_Paris.. Kako je na stvari, ker je želela L_P oditi, ni važno..

A dej no, a mogoče nisem nič o Daliji govorila? Sem pojasnila na konkretnih primerih razliko v razlogih za odhajanje. Menda je dovoljeno? Nazadnje, kar se spomnim, se je o smiselnosti/nesmiselnosti odpiranja tem z najavljanjem odhodov in predvsem razlogih za le-te debatiralo ravno pri L_P, zato sem uporabila njen primer. Ker se mi je pač zazdelo, da se Dalija tudi počuti, kot da s(m)o nekateri mnenja, da se je dala izbrisat zaradi malenkosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.5.2007 19:21:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Dalijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj pošlji mi zs,ker ti moram nekaj povedat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2007 19:46:37   
blue sky
Sploh ne morem verjeti, da je kaj takega možno user posted image .

Dalija, prav si se odločila in vso srečo naprej ti želim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2007 19:51:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image i love yuo dalijauser posted image user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?