Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 25.9.2007 20:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A puščice tudi rabite? Fak. Pa perjanice morda?
|
|
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 25.9.2007 20:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: principessa Kdaj pa boste dale svoje otročke v športni del? Našemu je košara že oreng tesna, velik je pa 65 cm, sam ne vem če je dobro za hrbtenico, da ga že prestavimo v športni del, ker je bil star šele 3 mesece. Kaj menite ve? Špoirtni del? Ni dobro za kičmo?Mislim hrbet? Ja če mu je tesno oreng, pol mu bo še samo bolj tesno, do kdaj misliš čakat? Jaz bi ga dala v športni položaj.
|
|
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 25.9.2007 20:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A puščice tudi rabite?
|
|
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 26.9.2007 10:36:13
|
|
|
|
principessa
|
Sem šla v Baby center vprašat za tisto blazinico, ki jo daš lahko v Speedyja, če je otrok že prerasel košaro, ni pa še za v športni del. Čudno me niso gledale, kot da bi z lune padla (tko kot ponavadi ), ampak so mi lepo razložile, da blazinica obstaja (sicer je delana za Freestyle, ampak to ni pomembno, ker vseeno paše tud v Speedyja) in stane 25 EUR. Sem jo kar naročila, tak da se bo moj mali kmalu začel vozit v športnem delu !!!
|
|
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 27.9.2007 13:37:38
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K Varovalni lok za speedija bo v novembru mogoče kupiti preko sončka: http://www.soncek.si/si/quinny-speedi-sx-prednje-varovalo-zopet-na-voljo-v-novembru-i8788.shtml lp a pa tiste ki ste ga naročile v prejšnji rundi ste ga že dobile? Jaz ga dokler ne bom vedla da je prva runda prišla ne bom naročila. Bi ga pa z veseljem...
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 27.9.2007 15:45:11
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K Varovalni lok za speedija bo v novembru mogoče kupiti preko sončka: http://www.soncek.si/si/quinny-speedi-sx-prednje-varovalo-zopet-na-voljo-v-novembru-i8788.shtml lp a pol ga je najboljš kr naročit al kako??? Če ga seveda nisi že v prvi rundi (jaz ga namreč še nisem)
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 27.9.2007 20:25:42
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek a pol ga je najboljš kr naročit al kako??? Če ga seveda nisi že v prvi rundi (jaz ga namreč še nisem) Mogoče res ne bi bilo slabo. Jaz tudi razmišljam, da bi ga kar naročila, čeprav še vozička nisem.
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 27.9.2007 21:25:31
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Jaz sem danes dobila mail, da ga jutri dobim, upam da res. Je bil pa naročen 30.7., tko, da smo dolgo čakali. Sporočim jutri kako in kaj.
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 28.9.2007 9:50:07
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Lok bo na voljo zopet v Sončku, mislim, da piše novembra!
|
|
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 28.9.2007 16:01:44
|
|
|
|
inja2
|
Ojla Jaz sem ga tudi naročila preko sončka in sem ga danes dobila
|
|
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 28.9.2007 16:08:51
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: inja2 Ojla Jaz sem ga tudi naročila preko sončka in sem ga danes dobila no potem pa bo nekaj...tudi mi ga bomo kar naročili... l.p.
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 28.9.2007 17:09:58
|
|
|
|
scubadiver
|
No super, samo da se kljub zamudi nekaj premika. Jaz sem ga včeraj naročila za november. Me zanima kdaj jih bomo mi dobili
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 28.9.2007 17:20:45
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver No super, samo da se kljub zamudi nekaj premika. Jaz sem ga včeraj naročila za november. Me zanima kdaj jih bomo mi dobili ... ...jaz sem ga pa dones...katera prej dobi-poroča???? ok??? ...da jih pol mal prtisnemo, če ne bo šlo drugače... l.p.
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 28.9.2007 18:04:37
|
|
|
|
anckabancka
|
Inja2, kako se obnese lok?
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 28.9.2007 22:41:21
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Mi smo tudi danes dobili lok in smo ga tud že sprobali, je ful dobr. Malemu je všeč.
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 2.10.2007 15:05:12
|
|
|
|
principessa
|
Mi smo ga tudi danes dobili, res da je dolgo trajalo, ampak nam se ni mudilo, ker je mali še vedno v košari. Zaenkrat .
|
|
|
|
RE: QUINNY SPEEDY - lok obstaja??? 2.11.2007 10:36:49
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: inja2 Ojla Jaz sem ga tudi naročila preko sončka in sem ga danes dobila no potem pa bo nekaj...tudi mi ga bomo kar naročili... l.p. no, mi smo ga danes dobili!!!!!!!!!!!!!! jupiiiii..pa očitno še bo kaj od tega sončka..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.