Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 17:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh.. Če G nič ne reče, je ok.. Jaz sem v 36.tednu, pa sem se zredila samo za 7 kg.. Več ne gre, pa naj jem kot nevem kaj, ne gre..
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 17:58:33
|
|
|
|
sandra85
|
js sem v 25. tednu in imam 4kg+...malo me je G kregal, ampak se ne sekiraj vse bos se pridobila se prehitro...od 22.tedna naprej je baje obdobje, ko se hitro zredimo...js sem v enem tednu zaj dobila 1kg
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 19:34:16
|
|
|
|
Ajvy
|
Jst sm v 32. tednu, pa sem se zredila za 6,5 kg.. sem bila glih danes pri G, pa je rekla da je z otročkom vse v redu, da je primerne teže.... Tak, da to je po moje čist odvisno od nosečke do nosečke , nč se sekirat, lepo jej kolk ti paše, ne pretiravat, ker te bo tiščal, ostalo pa že samo po sebi pride..
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 19:40:26
|
|
|
|
vesa
|
Sem v 23t in sem se do sedaj zredila za 11 kg, sicer me zaenkrat niso nič okregali in je vse uredu, ampak se ne zgleduj po meni ker se mi zdi da mi kg kar letijo gor, čeprav se ne nažiram. Lp
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 19:42:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Do takrat nič... Na koncu sem imela pa +20kg; tako da nič bat IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75 Zanima me za koliko ste se kaj zredile...npr. tiste, ki ste danes v 22.-23. tednu? Jaz sem se za 4 kg in zdaj me vsi okoli nekaj strašijo, da je to premalo in bla bla bla....
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 20:08:41
|
|
|
|
sayuri
|
Sem šla prav v materinsko knjižico gledat - v 24 tednu sem imela + 10 kg Na koncu +20kg. Nikoli mi ni sestra ali gin reku, da sem se preveč zredila. Gibala sem se redno in rodila v dobri uri. 3 mesece po porodu sem bila na - 20 kg
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 20:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Do 20. tedna 20 kg . Do konca nosečnosti 33 kg Sedaj je boljše. Sem v 12t in sem pridelala 0,0
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 20:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi prvič do cca. 20. tedna dobila 3-4 kile, pa sem jih do konca pridelala 25, zdaj v drugo sem jih pa nekje do 20. tedna pridelala kakih 6-7kg, ampak mi grejo že ves čas enakomerno gor in sem zdaj 6 tednov pred rokom na +15, tako da mislim, da mi jih v 6 tednih ne bo uspelo še 10 pridelat in se bom manj zredila kot prvič.
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 25.5.2007 20:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi nekaj takšnega, ca. 4 kg.
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 26.5.2007 10:29:18
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75 Zanima me za koliko ste se kaj zredile...npr. tiste, ki ste danes v 22.-23. tednu? Jaz sem se za 4 kg in zdaj me vsi okoli nekaj strašijo, da je to premalo in bla bla bla.... Do 20. tedna se ti ni potrebno zrediti čisto nič. Ene v tem času celo shujšajo, pa je vseeno vse vredu.
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 27.5.2007 8:52:53
|
|
|
|
Pikica pokica
|
+7 kg
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 27.5.2007 9:24:21
|
|
|
|
KT
|
Ni za skrbeti samo, da je s pikico vse kot mora biti. Jaz sem štartala na 51kg in jih imam danes v 37t 58kg, torej 7kg, od tega jih ima po zadnjem UZ pikica tudi že 3kg in se ji prav dobro godi. Uživaj in ne se prav veliko menit za take pripombe, kot sem že rekla samo, da je s pikico vse ok!
|
|
|
|
RE: za koliko ste se zredile? 27.5.2007 10:38:30
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem imela takrat cca. 3,5 kg plusa. Sem pa drugače močnejše postave. Do konca sem jih pa pridelala 9kg.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?