|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRESENJE
24.10.2004 13:16:50   
mika
POZDRAVLJENE

ZANIMA ME ČE SE JA VAM TUDI DOGAJALO DA JE :duda: V TREBUŠČKU KAR NAENKRAT STRESLO.
MOJ :duda: JE ZELO ŽIVAHEN IN PRIDNO BRCA, POL PA SE STRESE KOT DA BI KIHNIL.
UPAM DA JE TO NORMALNO:ups:

HVALA ZA VAŠE ODGOVORE :sloncek:
LP
MIKA,32
:ups::ups::ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TRESENJE
24.10.2004 14:55:24   
Jančika_
Moj pikec se je tudi tresel! Pa je z njim vse vredu, tako da ni za skrbet. Je pa hecno, se strinjam! Ojoj, kar precej pogrešam to brcanje in tresenje...komaj čakam, da bom spet noseča - pa je mali komaj dobro skočil ven! :love:

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TRESENJE
24.10.2004 15:15:24   
kimi
oh jančika se ti pridružujem k tvojim mislim

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TRESENJE
24.10.2004 15:18:28   
Anonimen
Vau, punce, ste pa korajžne!!!

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   TRESENJE
24.10.2004 15:41:35   
Jančika_
Splišni, pri taki porodni izkušnji kot je bila tvoja, tudi mene ne bi vleklo...:(

Moja nosečnost je bila razen zadnjih dveh mesecev precej neprijetna (obupne slabosti, katastrofalne migrene, zadnja dva meseca pa 9nebesa), porod pa je bil tako pozitivno, globoko doživetje, da ga še zdaj z veseljem podoživljam.

Pa še Vasja je precej nenaporen otrok. Hja, bo pa naslenji pravi manijak:)-:)-:)-.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TRESENJE
24.10.2004 15:42:54   
kimi
no jaz sem 7 mesecev prenašala brez problema. Nato pa v 8 rodila s 17 minutkami. Seveda da me potem mika še eden:)-

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TRESENJE
24.10.2004 16:21:09   
Jančika_
KOLIKO MINUT? Kimi, a to je kar padel ven al kaj???:)-

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TRESENJE
24.10.2004 18:04:21   
Anonimen
17 minut???!!! O, madonca, ta je pa res kar ven padel, Kimi:)-:)-:)-
Jaz sem pred 4 tedni rodila po dveh urah v porodni sobi in se mi je zdelo to super hitro, po tem, ko je moj prvi porod trajal 14 ur, drugi pa 8.
Ja, tisto tresenje v buhiju je pa povsem normalno. Kot bi malo cel zadrhtel. Nič bat:)
Pozdravčke vsem!
Nojči:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   TRESENJE
24.10.2004 19:49:39   
SISI25
Moja dva se tudi včasih streseta. Kaj pa bi to bilo pa ne vem. Je pa res hecno.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?