poln koš perila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mateja 26 -> poln koš perila (24.10.2004 12:15:43)

Najprej vsem en lep dober dan!
DAnes je spet dan,ko pralni stroj dela s polno paro(kot na vsaka dva dni):zmeden2:.To je že vse lepo in prav,ampak kaj,ko se zunaj nič ne posuši.:(Zato sem premišljevala,da bi kupili sušilni stroj.A ima mogoče katera od vas izkušnje kako se obnese sušilni stroj?
Fino bi bilo zaradi tamale,ker je vedno na kupe perila.:((Me imamo pa rade,da so naši malčki:)- lepi in čisti.:bravo::sloncek::bravo:

Bodite v :rozica::rozica::rozica:

Mateja in Anja

nita -> poln koš perila (24.10.2004 12:25:02)

Lep pozdrav!!!

Sušilni stoj pri nas že laufa s polno paro, sploh fajn pa je pozimi, ko se nima perilo kje sušit oziroma se suši dva tri dni.

Rok imam februarja in si res ne bi rada zamišljala življenja brez sušilca (sploh ne pozimi!!!). Toplo priporočam!!!!

LP, Anita:nosecka:

manchy -> poln koš perila (24.10.2004 12:41:35)

tukaj je link od dveh debat,ki sta ze bile o susilnih strojih:)
lp, manca

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=18600&idk=101

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=19268&idk=101

kimi -> poln koš perila (24.10.2004 14:48:48)

ne mi omenjat perilo. 3 polna stojala perila sem postavila vn pred garažo, ker je bil sonček. In kaj se zgodi tko k vedno NI SONCA. In sem mogla vse nazaj v garažo dat, ker je vse kazalo na dež, ki ga očitno ne bo

neja -> poln koš perila (24.10.2004 15:27:18)

Meni se sušilec ne dopadne najbolj, saj moraš res pazit, kaj sušiš, saj se večina stvari pretirano skrči (pri naši hiši smo si na tak način kar fajn skrajšali hlačnice kakše trenirke). Pri nas pride večinoma v poštev za kakšne brisače in pa cote, za katere veš, da se ne bodo skrčile (takšnih je pa bolj malo) ali pa za vlažne cote, ki se zunaj sušijo in še niso prav suhe (jih daš noter za 30 min, pa so suhe).
Je pa ena ful dobra stran sušilca, če ga imaš v kopalnici....pozimi je noter tako toplo, da sploh ni treba imet radiatorja odprtega, ko se kaj suši:).

LP:)

Katja & Kiara -> poln koš perila (24.10.2004 18:00:17)

Jaz prakticno vse v susilc vrzem. Res je sicer da imam zdej trenirko bolj kratko :)-:)-:)-:)-:)-

Je pa super za brisace in posteljnino in prte in vse take velike stvari.
In nic ni treba mehcalca uporabljat, ker je cisto mehko perilo, to je pa sploh fajn ce je kaksna obcutljiva koza pri hisi.

Toplo toplo priporocam! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.10.2004 19:23:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Urša -> poln koš perila (24.10.2004 20:27:55)

Men se perilo že 3 dni v predsobi suši! Čakata me pa še 2 stroja cunj za not vržt, tko da kr ne folgam... Ja, na čase se mi zalušta sušilca, pa nimam glih najboljših izkušenj... se mi je preveč stvari skrčilo in raztrgalo, predvsem štumfi... je pa res, da je bil še iz pamtiveka, tko da...:zmeden: Sej ko bomo spet kuril, se bo hitreje sušil.

SANDY -> poln koš perila (24.10.2004 20:30:13)

urša, k pa če daš stojal za peril koj zravn radiatorja. Men se to ful obnese

Urša -> poln koš perila (25.10.2004 16:13:01)

Ja, sej drgač dam k radiatorju in res funkcionira. Sam zdej ne kurmo pa to ni mogoče. ;)

Stran: [1]