|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preobčutljivost?!
25.5.2007 13:38:37   
Anonimen
morm vprašat....vem da se v neki meri dogaja vsem nosečkam, ampak tole je pa tumač.....ker se zdim že sama seb pravi psihouser posted image ogromno je teh nesrečnih zgob, splavi pa takšno....js pa vsa zmešana pol.....kr čutim ono bolečino, folk se mi kr zasmili, pa knedl u grlu in solze in takšno...in si grem že rahlo na živce, ker drugač pač res nisem nek občutljivček, sam tale nosečnost me je pa čist zmešalauser posted image in pol si predstavljam da bi se men kej tajga zgodilo in sem čisto preč, vsa zmešana in takšna.......se tud vam to dogajauser posted image da ste takšne jokice.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preobčutljivost?!
25.5.2007 13:53:10   
Ajvy
Jst sem še enkrat večja jokica kot prej, najhuje je kadar jočem za prazen nič... Ampak mi je pa potem malo bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2007 14:29:10   
valči
Nič nenavadnega ni to v user posted image ,ker hormoni dosti naredijo.

Jaz sem zelo čustvena,vse me prizadane,bolj jokica vglavnem,pa to vse mine,slej ko prej.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2007 14:40:33   
BaByGiRl
Ja, nosečnost je cel hudič user posted image
Jaz sem bila vsa čudna z vsemi čustvi in tudi danes, cca 20 dni po porodu ni kaj dosti bolje. Pri breveznih filmih se na brzino zjokam, prizadane me vsaka traparija, katera mi drugače sploh ne bila mar... ja,moj me mora kar v škatlici nositi, če ne je že cel hudič. Ampak, počasi mineva...še malo pa bo čisto ok.
Kakor pride , tako mine.
Ne sekiraj se,...uživaj v čudnih, begajočih in hitro spreminjajočih čustvih user posted image
Konec koncev je tudi to ena od izkušen.
Prijetno nosečnostuser posted image

Lp, L

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2007 15:14:43   
Anonimen
Zdaj sem se spomnila....

Zadnjič sva doma gledala Urgenco in so eno punči ustrelili in na monitorju ravna črta, mama joka....
jaz pa v jok,user posted image k mali otrok, pa v kopalnico...user posted image  Sem komaj k sebi pršla.

In naslednji dan mojemu razlagam, kolk je blo grozno (k je on gledal v dnevni, jaz pa v spalnici) spet dobim solzne oči,user posted image k mi pove, da pol sploh ni umrla. user posted image  Ampak jaz nisem tega vidla, k sem v kopalnici naprej jokala. Hahaha...

Sem pa kdaj že tut pri gledanju 24ur začela jokat in to pri takih novicah, k se sploh nobenmu ni nič zgodil. user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2007 21:13:45   
natasarobi
Ulla80 - sem ena izmed tistih, ki se jim zgodilo tisto, kar si seveda na želi nobena user posted image , zato bi ti svetovala, da ne bereš takih stvari, ki vplivajo slabo na tvoje počutje. Res je, da se lahko zgodi (to vemo itak vse), ampak razmišljanje o tem v naprej ni pametno. Raje uživaj v nosečnosti in poskusi odgnati stran slabe misli, ker to ni dobro ne zate ne za otroka. Zakaj razmišljati o nečem za kar ni rečeno, da se bo zgodilo.

V špilu so pa seveda tudi hormoni. Jaz sem imela okoli 10t grozne sanje, tudi občutljiva sem bila (pa tudi nisem tak tip), tako, da je to po drugi strani normalno.

MISLI POZITIVNO!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 22:33:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2007 23:11:34   
Ajvy
Meni je pa moj svetoval naj bom čimbolj optimistična glede vsega, in odkar ga ubogam mi je res bolje,manj se žrem... Kar nam je namenjeno nam je ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2007 23:16:46   
Anonimen
Ah...tudi, ja. Pa gre mi na jok, ko vidim vesele in razigrane otroke....in niti nisem materinski tip....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2007 10:11:04   
Anonimen
a po porodu da bo še hujuser posted image o ljubi bog se nas usmili pol.....user posted image ma jezi me, k drgač nism taka, pa sej tud zdej, ne jokam pr filmih in tko....sam stvari pač....ma ne vemuser posted image pa nism panik , sploh ne in zmeri znam vse pozitivno pogledat.....pa ni me tolk strah da bi se men to zgodilo, samo me iztiri k si predstavljam kj vse morajo eni prestajat......tak pravi psiho babji sm ratalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2007 10:25:46   
Felicity
1. Ne se sekirat in ne razmišljaj o žalostnih stvareh. Samo pozitivne in lepe stvari naj bodo na urniku. user posted image

2. Ko sem bila jaz noseča sem jokala tudi ob reklamah na TV, ki so bile malo bolj čustvne (dojenčki, zaljubljenci ipd.).
Še dobro da so robčki poceni. user posted image

Vse bo dobro! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2007 14:22:58   
MR99
Jaz sem zadnjič v McDonaldsu videla dojenčka, ki je imel zajčjo ustnico in me je tako s tira vrglo, da sem se začela cela tresti in kar solze so mi tekle, ker je bil mali res bogi na videz. Me je tek v momenti minil in sem se komaj pomirila.  Zraven tega pa me ful ganejo tudi vesele zgodbe, tak da..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2007 15:30:30   
Anonimen
eh, jaz sem danes jokala zato, ker mi je mož nekaj rekel po telefonu z napačnim tonom in sem potem še dve uri jokala s krokodiljimi solzami, da me potolažit no mogel........

(odgovor članu MR99)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?