|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nahod?????
24.10.2004 10:39:53   
leah
Mah ne vem, kam bi vseskupaj opredelila.Ponoči imam tako zamašen nos, da je joj,kar naprej piham v robec.po intervalih kiham,kot slon:)-srbi me grlo-too much in čist sem out.Ampak nimam ne vročine, počutim se ok,lahko rečem, da odlično,krvni tlak idealen.
Najbrž sem na nekaj alergična ozme nekaj draži.hmmmm????
A ima katera od vas kakšen recept, kako te težave omiliti in ali katera ve, če lahko uporabljam tiste(ne vem kako se točno reče)majhne inhalatorčke , ki odprejo nosne kanale(vonj imajo ponavadi po mentolu)????

Pa še to:ali je bolje ponoči spati v bolj topli ali hladni-bolj vlažni-sobi.Jaz imam ponavadi izklopljen radiator, tako, da je kar hladno'''Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nahod?????
24.10.2004 15:03:10   
kimi
tudi jaz imam izklopljen radiator, če te preveč zebe ni dobro naj bi bilo med spanjem 18 stopinj lahko do 20 stopinj.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nahod?????
27.10.2004 9:39:03   
mašinca
Hoj leah!

Jaz sem se pa uspela prov prehladit. Sem imela prvi dan celo vročino, ampak to je že mimo. Zdej me samo še nos matra - zamašen, grlo - me praska, pa tudi kiham. Ostalo je pa ok. Jaz za nos uporabljam AQUA MARIS - to je morska voda kot sprej za v nos, za grlo pa Granobil, k so same rožce :rozica:. Men se obrača na bolš :bravo:.

LP

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?