|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Natikači
27.5.2007 0:47:10   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Mislim HALO ... pa kaj znate še samo moralizirat tukaj gor... A ko si pa nekdo omisli naprimer ogrlico za dojenčka, je pa vse OK? moj otrok še ne hodi...želim mu edinole kupiti natikačke, tko za šminko...
pa ne bodite nesramne, ker tudi ve niste tako popolne, da bi mi tukajle solile pamet, kaj naj dam otroku na nogo, ker niti nisem vprašala za mnenje, samo, če kdo ve, kje se kupijo.
tele RR imam počasi čez glavo zadosti...

Se trudim biti prijazna, ampak tole so pa viški...

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

ja pri 6mesecih mu je res ful potrebno biti stabilen...
Ko pa bo shodil, pa ne skrbite...prav dobro vem, kaj mu dat na nogo!

Mislim, da je to preseglo vse meje...

Upam, da bodo moderatorji nepotrebne poste pobrisali..

Jaz vas imam zadosti...

Užaljena gre...in mislim, da sem lahko...

No, če greš malo za nazaj brat, boš lahko zelo hitro ugotovila, da ni bila nobena nesramna, ti pa v svojih zadnjih treh postih precej.
Takoj pa tud ni treba vzrojit, če katera izrazi svoje mnenje. Kolikor vem, je to še dovoljeno. Pa četudi se razlikuje od tvojega...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2007 10:30:22   
Anonimen
Evo, Londončanka, samo zate. Številka 19. 7 funtov.user posted image

http://cgi.ebay.co.uk/Havaianas-Flip-Flops-BabY-DOG-Blue-EU-19-BR-17_W0QQitemZ110052596407QQihZ001QQcategoryZ77098QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

So pa edini. Na celem ebayu.

Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2007 13:58:00   
Miška76
IZVIRNO SPOROČILO: raho

http://cgi.ebay.co.uk/Havaianas-Flip-Flops-BabY-DOG-Blue-EU-19-BR-17_W0QQitemZ110052596407QQihZ001QQcategoryZ77098QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

Ej, a ti sploh še kako drugo trgovino poznaš, kot Ebay???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2007 14:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška76

Ej, a ti sploh še kako drugo trgovino poznaš, kot Ebay???

O kateri bi pa rada kaj izvedela, ljubica?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti samo napiši pa boš dobila vse potrebne informacije.
V H&M imajo trenutno ene obleke, ki so bile 29,90 znižane za 70%. Imaš 2 varianti - modro rdečo in črno-zeleno-rozano. Imajo zelo luštkane majčke na naramnice za 4,99 (vseh barv). Zunaj so pidžamice s Snoopyjem in Hallo kitty za vroče dni. Imajo belo, črno in bež obleko od Madonne (ni slaba)...

V Zari so ta teden hit otroški (fantovski) puloverji (Zara basic) za 9,99. Imaš jih v vseh barvah.

V Emoriumu imajo eno blano lepo obleko od Bossa za 99,99 iz sivega Jersija... V La Vie imajo na določene artikle popust od 30-50%. V Benettonu v MS so imeli cel teden razprodajo do 50%. Najbolj pomembno je, da so imeli basic majice (Cena ene otroške je bila sedaj 6 €)...

Ti samo vprašaj, kar te zanima....

IN JA, OČITNO POZNAM ŠE KAJ DRUGEGA KOT EBAYuser posted image

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.5.2007 15:20:11   
Taula
Zunaj so pidžamice s Snoopyjem in Hallo kitty za vroče dni

Aja....tale Hallo kitty je cute.user posted image

Bom šla kej počekirati.

Hvala Raho boginja nakupov.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2007 17:20:48   
Anonimen
Malenkost Taula - imaš 2 varianti:
a) brez rokavov majčka in zraven kratke hlačke 12.99
b) s kartkimi rokavi majčka in zraven kratke hlačke 14.99

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2007 18:39:24   
Miška76

[/quote]

O kateri bi pa rada kaj izvedela, ljubica?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti samo napiši pa boš dobila vse potrebne informacije.
V H&M imajo trenutno ene obleke, ki so bile 29,90 znižane za 70%. Imaš 2 varianti - modro rdečo in črno-zeleno-rozano. Imajo zelo luštkane majčke na naramnice za 4,99 (vseh barv). Zunaj so pidžamice s Snoopyjem in Hallo kitty za vroče dni. Imajo belo, črno in bež obleko od Madonne (ni slaba)...

V Zari so ta teden hit otroški (fantovski) puloverji (Zara basic) za 9,99. Imaš jih v vseh barvah.

V Emoriumu imajo eno blano lepo obleko od Bossa za 99,99 iz sivega Jersija... V La Vie imajo na določene artikle popust od 30-50%. V Benettonu v MS so imeli cel teden razprodajo do 50%. Najbolj pomembno je, da so imeli basic majice (Cena ene otroške je bila sedaj 6 €)...

Ti samo vprašaj, kar te zanima....

IN JA, OČITNO POZNAM ŠE KAJ DRUGEGA KOT EBAYuser posted image

[/quote]

Hvala za odgovor, ljubica!!!Vidim, da si bila pred kratkim v Ljubljani in si se na velikoooooooooooo izobraževala!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.5.2007 21:36:10   
Miška76
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška76 -- 27.5.2007 21:38:56 >

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.5.2007 12:18:08   
Anonimen

Hvala za odgovor, ljubica!!!Vidim, da si bila pred kratkim v Ljubljani in si se na velikoooooooooooo izobraževala!! user posted image user posted image user posted image

Vedno je ptorebno združiti koristno s prijetnim (no, sem morala obrniti, ker je najprej bilo koristno - izobraževanje - in šele nato prijetno)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa če se že peljem v LJ... Valjda se ne bom zastonj, ne?user posted image

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
28.5.2007 13:40:24   
Miška76

Vedno je ptorebno združiti koristno s prijetnim (no, sem morala obrniti, ker je najprej bilo koristno - izobraževanje - in šele nato prijetno)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa če se že peljem v LJ... Valjda se ne bom zastonj, ne?user posted image

Raho, saj sem jaz čisto ista, Če kam grem, vedno grem najprej v trgovino s cotami user posted image user posted image user posted image . Ja, tako da ti v tem primeru dam prav, da je potrebno združiti prijetno s koristnim...
Aja, ampak me je zares zanimalo, če ti kupuješ stvari samo preko Ebaya, pa brez zamere , O.K.?

< Sporočilo je popravil Miška76 -- 28.5.2007 13:42:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.5.2007 13:44:53   
Anonimen
Lubči, sploh ti nisem zamerila! Je pa vredu, da nekdo ima zdrav smisel za humor in me ni že takoj po prvem postu
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidiš, kaj vse ti prinese izobraževanje?user posted image  Ebay je rešitev v sili - ko nekaj NUJNO potrebuješ ali pa imaš nenavadne želje (npr. 2 dcl čistega zraka iz Mount Everesta)user posted image

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
28.5.2007 14:45:17   
Miška76

Lubči, sploh ti nisem zamerila! Je pa vredu, da nekdo ima zdrav smisel za humor in me ni že takoj po prvem postu
Vidiš, kaj vse ti prinese izobraževanje?user posted image  Ebay je rešitev v sili - ko nekaj NUJNO potrebuješ ali pa imaš nenavadne želje (npr. 2 dcl čistega zraka iz Mount Everesta)user posted image

A pa misliš, da se drugje nikjer ne da kupit svežega zraka, kot samo v Himalaji?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.5.2007 15:10:59   
Anonimen

A pa misliš, da se drugje nikjer ne da kupit svežega zraka, kot samo v Himalaji?user posted image

Da, ampak ta je 100% čistuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa zamišljaj si zavist sosedov, ko rečeš, da si si kupil 2 dcl svežega zraka iz himalajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, a veš, da sploh nisem uspela pogledati, če ga na ebayu prodajajo. Grem zdaj... Me zanima cenauser posted image

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
29.5.2007 15:14:06   
violinski
[quote...želim mu edinole kupiti natikačke, tko za šminko...

[/quote]

Tko za šminko bi jih pa jaz na tvojem mestu sama naredila. Podplate iz tistih penastih puzlejev - prerišeš en podplat od tenisk ali kaj takega, urežeš trakce iz enega nežnega materiala, tri luknjice, par vozličkov, pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 39
29.5.2007 15:17:10   
violinski
Zunaj so pidžamice s Snoopyjem in Hallo kitty za vroče dni.

Raho, a za otroke, al tudi zame (XL ali XXL user posted image )?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.