Bonnie_RR -> RE: Natikači (27.5.2007 0:47:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Mislim HALO ... pa kaj znate še samo moralizirat tukaj gor... A ko si pa nekdo omisli naprimer ogrlico za dojenčka, je pa vse OK? moj otrok še ne hodi...želim mu edinole kupiti natikačke, tko za šminko... pa ne bodite nesramne, ker tudi ve niste tako popolne, da bi mi tukajle solile pamet, kaj naj dam otroku na nogo, ker niti nisem vprašala za mnenje, samo, če kdo ve, kje se kupijo. tele RR imam počasi čez glavo zadosti... Se trudim biti prijazna, ampak tole so pa viški... IZVIRNO SPOROČILO: london_paris ja pri 6mesecih mu je res ful potrebno biti stabilen... Ko pa bo shodil, pa ne skrbite...prav dobro vem, kaj mu dat na nogo! Mislim, da je to preseglo vse meje... Upam, da bodo moderatorji nepotrebne poste pobrisali.. Jaz vas imam zadosti... Užaljena gre...in mislim, da sem lahko... No, če greš malo za nazaj brat, boš lahko zelo hitro ugotovila, da ni bila nobena nesramna, ti pa v svojih zadnjih treh postih precej. Takoj pa tud ni treba vzrojit, če katera izrazi svoje mnenje. Kolikor vem, je to še dovoljeno. Pa četudi se razlikuje od tvojega...
|
|
|
|