Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 12.2.2008 10:47:17
|
|
|
|
mojsoncek
|
Vecinoma po Evropi; Velika Britanija, Svica, Nemcija, Francija, Italija, Avstrija, Grcija, Madzarska, Hrvaska, Srbija. Od neevropskih pa Amerika. Sem se kaj pozabila? Ne vem, mogoce...
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 12.2.2008 17:37:50
|
|
|
|
Martinčka
|
Hm.. bom naštela sam kakšne bolj nevsakdanje: Muritius, ZelenoRtski otoki, Španija, Francija, Anglija, Turčija, Egipt, Tunizija, ZDA, St.Marteen, St.Thomas, Puerto Rico, Kitajska,... hm vse ostalo pa še pride:) upam vsaj:)
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 29.5.2008 23:36:14
|
|
|
|
ELMA
|
Hrvaška Bosna Nemčija Avstrija Švica Srbija
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 4.6.2008 11:39:56
|
|
|
|
Sandrin
|
Nič posebnega: Hrvaška, Italija, Avstrija, Madžarska, Francija, Španija, Monako
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 4.6.2008 11:50:51
|
|
|
|
nejcko
|
Hrvaška, Italija, Avstrija, Madžarska, Nemčija, BiH, Črna gora, Romunija, Turčija, Grčija, Malta, Portugalska, Španija + Kanarski otoki, Francija, Monako, San Marino, Vatikan,
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 8.6.2008 13:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
uau nekatere pa res veliko potujete, super Še moj skromen seznamček: - Hrvaška - Madžarska - Italija - Avstrija - Francija - Grčija - Španija - Monako Moja velika želja pa je še Avstralija (čeprav nisem neki tip za potovanja), želja mojega fanta pa New York (greva skoraj sigurno naslednje leto).
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 9.6.2008 21:38:48
|
|
|
|
ključek
|
Nemčija, Francija, Nizozemska, Turčija, Grčija, Hrvaška, Italija, Avstrija. ni veliko, spomini so pa lepi!!!!
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 9.6.2008 21:53:14
|
|
|
|
Felicita
|
Italija, Avstrija, Hrvaška, Madžarska, Švica, Luxemburg, Leichtenstein, Belgija, Nemčija, Francija, Anglija, Grčija, BiH, USA.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 11.6.2008 15:15:10
|
|
|
|
sunny24
|
Kar nekaj... Hrvaška, Italija, Francija+Monako(3x), Španija (4x), Anglija, Nemčija, Avstrija, Turčija (2x), Tunizija, Amerika-Florida, Egipt, Grčija. Velike želje so pa še Mehika, Avstralija, Tajska, Maroko, Kenija, Irska...enkrat, ko bomo še malo zrasli, dinčke zbrali in ko se bo moj spet hotel vsest na letalo...do takrat pa...letos verjetno križarjenje po zahodnem sredozemlju. LEPE POČITNICE PUNCE !!!...in fantje ;)
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 11.6.2008 15:18:05
|
|
|
|
tinkatonka
|
Italija,Hrvaška, Avstrija, Belgija, Francija, Madžarska, Mehika, Velika Britanija, Romunija.
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 11.6.2008 16:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenija Italija, Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Češka, Slovaška, Srbija, Grčija
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 11.6.2008 17:53:48
|
|
|
|
arabela*
|
Moj seznam je tud bolj kratek Hrvaška,Sicilija,Turčija,Italija(ostanek),Nemčija,Avstrija,Madžarska
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 12.6.2008 0:55:15
|
|
|
|
Rožica I
|
Italija, Francija, Monako, Avstrija, Madžarska, Češka, Slovaška, Srbija, Hrvaška, Bosna, Črna Gora, Grčija, Turčija. Trenutno pa me mikajo nordijske države, sploh Islandija ...
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 12.6.2008 0:58:49 >
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 14.7.2008 16:45:46
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Italija Avstrija Hrvaška Nemčija Danska Belgija Luksemburg Švica Poljska Španija Monaco Francija s Korziko Nizozemska VB Čez dva tedna grem pa še na Češko in Slovaško.
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 14.7.2008 22:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hrvaska Italija Astrija Nemcija Ceska Madzarska sigurno sem se kaksno izpustila
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 15.7.2008 17:18:53
|
|
|
|
muška
|
Italija Avstrija Madžarska Slovaška Nemčija Hrvaška BIH Romunija Grčija
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 15.7.2008 17:39:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Avstrija, Hrvaška, Madžarska, Italija, BIH, Srbija, Slovaška, Češka, Nemčija, Luksemburg, Švica, Monako, Frnacija, Španija, Belgija, Nizozemska, Danska, Švedska, Norveška, Turčija, Grčija, Tunizija, Dubai, Abu Dhabi, Mauricius, Maldivi, Kanada, Velika Britanija. Želje...uh..teh je pa se ogromno. :)
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 15.7.2008 18:30:57
|
|
|
|
citrončica
|
Avstrija,Italija,Hrvaška,Madžarska,Češka,Bosna,Črna Gora,Nemčija,Francija,Belgija,Nizozemska,Švica,Luksembutg,Monako,Grčija,Dominikanska republika....nekaj takega.... želje pa...so, ja!!
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 22.7.2008 7:29:27
|
|
|
|
liam
|
Hrvaška, Madžarska, Avstrija, Nemčija, Francija, Španija, Italija, Tunizija, Monako, San Marino
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 22.7.2008 8:13:58
|
|
|
|
Nea
|
Hrvaška Srbija Črna Gora Bosna USA (Utah,Colorado,California) Španija Nemčija Francija Luxemburg Italija Grčija Turčija Madjarska Anglija
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 22.7.2008 10:20:21
|
|
|
|
scubadiver
|
Italija s sicilijo in Ustico, avstrija, hrvaška, madžarska, bosna, srbija, črna gora nemčija, francija, španija, nizozemska, švica, luksemburg, andora, bolgarija, portugalska, Belgija, anglija, turčija, španija, USA (new york 3 mesece, washington), Kuba, Maroko, Egipt, to mislim da je to, lahko pa da sem še katero pozabila..
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 24.7.2008 10:14:13
|
|
|
|
lana8
|
Hrvaška, Bosna, Italija, Nemčija, Madžarska, Avstrija, S. Amerika-P.Cana, Poljska, Češka, Francija, Španija, Monako, Namibija
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 28.8.2008 15:56:40
|
|
|
|
sakuL
|
maroko, sharm el sheik, nemčija, hrvaška, madžarska, italija, avstrija
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 28.8.2008 16:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL maroko, sharm el sheik, nemčija, hrvaška, madžarska, italija, avstrija A to je država?
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 28.8.2008 16:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Italija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška, Bosna, Češka, Slovaška, Grčija, Nemčija, Francija, Velika Britanija, Tunizija ... tolk zaenkrat .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?