Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 23.8.2007 21:23:16
|
|
|
|
lukec
|
- Hrvaška - BiH - Italija - Madžarska - Avstrija - Nemčija - Japonska - Francija - Španija - Monako - Japonska - Hong Kong
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 23.8.2007 21:30:52
|
|
|
|
r1ta
|
En meeting da izmenjamo izkušnje in slike s potovanj! Jaz sem pa bila: Hrvaška, Avstrija, Italija, Belgija, Francija, Avstralija, Nemčija. Aja, pa Nizozemska in Slovenija (ne vem katero naj štejem za svoj dom, ker imam dva).
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 24.8.2007 8:29:55
|
|
|
|
*elektra*
|
Jst sm tut med bl skromnimi, ampak sm še mlada Hrvaška, Italija, Bosna, Avstrija, Madžarska. Veste, je Slovenija tooook lepa! Sam mal greš vn iz mesta, pa se ti odpre ogromno stravi za raziskat. Sm bl tip....povsod je lepo, doma je najlepše!
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 24.8.2007 8:47:36
|
|
|
|
Putka
|
Slovenija, Italija, BiH, Hrvaška, Madžarska, Avstrija, Nemčija, Švica, Francija, Španija, Grčija, Nizozemska, Češka, Slovaška, Anglija, Rusija, Ukrajina kar je Evrope. Potem še Kazahstan, Kirgistan, Kitajska, Indija, Malezija, Brunej (ilegalno ), Sri Lanka, Tajska, ZDA, Mehika, Peru. Sem kot študentka kar potovala, bom nadaljevala v penziji.
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 24.8.2007 8:50:30
|
|
|
|
anitaz
|
Nič kaj dosti....Grčija, Hrvaška pa Avstrija.
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 31.8.2007 14:51:40
|
|
|
|
Balonchy
|
HRVAŠKA BIH SČG MAKEDONIJA ALBANIJA GRČIJA TURČIJA JORDANIJA AFGANISTAN EGIPT TUNIZIJA MAROKO NAMIBIJA GANA JAR ANGLIJA ITALIJA FRANCIJA ŠPANIJA PORTUGALSKA LUXEMBURG ŠVICA ANDORA MONAKO VATIKAN AVSTRIJA NEMČIJA ČEHOSLOVAŠKA (bla takrat, ko so bli še skupaj) MADŽARSKA ŠVEDSKA TAJSKA JAPONSKA KUBA ZDA ARGENTINA UKRAJINA
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 31.8.2007 22:02:52
|
|
|
|
Jessy
|
Italija, San Marino, Francija, Monako, Španija, Andora, Avstrija, Nemčija, Madžarska, Hrvaška, Grčija, Tunizija
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 31.8.2007 22:14:39
|
|
|
|
cmokec
|
Hrvaška Avstrija Italija Madžarska Grčija Švica Francija
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 31.8.2007 22:20:22
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy HRVAŠKA BIH SČG MAKEDONIJA ALBANIJA GRČIJA TURČIJA JORDANIJA AFGANISTAN EGIPT TUNIZIJA MAROKO NAMIBIJA GANA JAR ANGLIJA ITALIJA FRANCIJA ŠPANIJA PORTUGALSKA LUXEMBURG ŠVICA ANDORA MONAKO VATIKAN AVSTRIJA NEMČIJA ČEHOSLOVAŠKA (bla takrat, ko so bli še skupaj) MADŽARSKA ŠVEDSKA TAJSKA JAPONSKA KUBA ZDA ARGENTINA UKRAJINA Pozabila - BOLGARIJA MALTA
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 2.9.2007 23:48:50
|
|
|
|
* Mateja *
|
Italija Hrvaška;...... Več nebi pisala, da ne zasenčim katere tle gor. Pomoje bi mogla it več iz hiše, se vam zdi?
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 4.9.2007 13:16:38
|
|
|
|
*lea*
|
Avstrija Hrvaška Madžarska Nemčija SČG Makedonija Italija Sejšeli
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 4.9.2007 13:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Avstrija Nemčija Hrvaška Srbija Črna Gora Italija Madžarska Češka Danska Švedska Francija
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 4.9.2007 22:16:18
|
|
|
|
Erdbeere
|
še moja skormnost Hrvaška Italija Avstrija Madžarska Nemčija Poljska a sam tok
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 4.9.2007 23:39:46
|
|
|
|
smrka
|
No tko: Hrvaska, Bosna, Srbija, Crna gora, Italija, Avstrija, Nemcija, Svedska, Danska
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 17.9.2007 12:11:04
|
|
|
|
KIKI****
|
Občudejem tiste ki toliko potujete ali dopustujete. Jaz sem bila samo v državah: *italija *nemčija *avstrija *italija *madžarska *bosna in hercegovina *črna gora to je to
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 17.9.2007 12:27:45
|
|
|
|
san
|
Italija, Avstrija, Nemčija, Francija, Madžarska, Švica, Hrvaška pol se pa konča, se mi zdi...
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 25.10.2007 14:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
EVROPA: - Hrvaška - Srbija - Bosna in Hercegovina - Črna Gora - Avstrija - Nemčija - Italija - Ibiza - Madžarska - Grčija - Španija - Malta - Francija - Anglija - Turčija IZVEN EVROPE: - Tajska - Brunei - Tahiti
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 2.12.2007 21:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hrvaška Madžarska Italija Avstrija Slovaška Nizozemska Črna Gora Srbija BIH Tunizija Turčija Egipt Poljska Češka Ciper Grčija Španija ZDA Indija in po vsej verjetnosi bo kmalu prišla zraven še VB
< Sporočilo je popravil peetra -- 2.12.2007 21:31:32 >
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 2.12.2007 21:53:20
|
|
|
|
Freycha
|
Hrvaška Avstrija Italija Madžarska Češka Nemčija Nizozemska Belgija Francija VB Črna gora Švica mislim, da je to to....
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 2.12.2007 22:37:37
|
|
|
|
MarijaPo
|
Hrvaska Avstrija Nemcija Belgija Ceska Svica Luksemburg Nizozemska Francija Italija Vatikan Madzarska Srbija Grcija Turcija Kuba - tam je zivel moj moz, ko je bil se majhen in sva sla obiskat njegove prijatelje iz otrostva. Kuba je en najlepsih in najmanj kapitalisticno globalisticnih krajev na zemlji.
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 2.12.2007 22:50:17
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo Kuba je en najlepsih in najmanj kapitalisticno globalisticnih krajev na zemlji. Škoda, ker ne bo več dolgo. In takrat bo zagotovo izgubila vso svojo lepoto in čar.
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 3.12.2007 10:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje tudi bolj skromno:Italija , Hrvaška ,Madžarska,BIH,Srbija.
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 3.12.2007 11:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
-Hrvaška -BIH -Srbija -Črna gora -Španija -Italija -Madžarska -Austrija -Francija -Nemčija
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 3.12.2007 14:31:03
|
|
|
|
cukr07
|
Moj seznam je tudi bolj kratek: - Avstrija - Hrvaška - Madžarska - Italija - Vatikan - Monako - Francija - Španija
|
|
|
|
RE: V katerih državah ste že bili? 11.2.2008 21:55:57
|
|
|
|
_ancica_
|
Avstrija, Hrvaska, Italija, Madzarska, Nemcija, Cesko-slovaska (ko sta bili se skupaj), Velika Britanija, Grcija, Nizozemska, Spanija, Francija, Tunizija, Kanada. Mislim, da je to vse
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?