|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako očistiti tepih?
25.5.2007 9:06:13   
N _ B
V dnevni sobi imamo svetel tepih in je potreben čiščenja. Velik je 3 x 2m. Ni nič posebnega ali dragocenega. Večje madeže odstranjujem sproti in sedaj se to pozna.

Po eni strani sem že razmišljala, da bi ga nesla v čistilnico, samo, da ne bo potem dražje, kot je bil nov?
Pozna katera čistilnico v okolici Ljubljane ali Kranja, kamor bi ga lahko nesla?

Lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako očistiti tepih?
25.5.2007 9:37:51   
Anonimen
Z vanishom.
Jaz imam v dnevni sobi belo-črn-rdeč-siv tepih. Je kar dost bele površine. Do sedaj sem ga čistila z vanishom, juti imam pa namen probat opal al neki podobnga v okrogli škatli. Bomo videli če bo delovalo.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2007 11:29:39   
sergy
Z globincem-mokro čiščenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2007 11:33:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sergy

Ja to je super ja, če ga mašuser posted image  oz. če si ga lahko sposodiš

(odgovor članu sergy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2007 13:38:19   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: sergy

Ja to je super ja, če ga mašuser posted image  oz. če si ga lahko sposodiš

Na žalost te možnosti nimam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2007 15:50:14   
Anonimen
Jaz tudi ne. Tako da jaz občasno namažem s tisto Vanis peno in potem posesam. Barve res oživijo, koliko se pa dejansko očitsti, pa nimam pojma. Čistilnice pa računajo na kilo, tako da lahko, če ga doma stehtaš, izračunaš, koliko bi te prišlo. Jaz imam volnenega, težkega, da smo ga komaj po stopnicah gor prinesli, tkao da niti pomislim ne na čistilnico. Sem pa zadnjil ob podobni ebati našla in prilepila link s cenami v eni čistilnici.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2007 16:10:54   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Čistilnice pa računajo na kilo, tako da lahko, če ga doma stehtaš, izračunaš, koliko bi te prišlo. Jaz imam volnenega, težkega, da smo ga komaj po stopnicah gor prinesli, tkao da niti pomislim ne na čistilnico. Sem pa zadnjil ob podobni ebati našla in prilepila link s cenami v eni čistilnici.

Sem že malo preklicala. Zaračunajo od 2-3 EUR/kg, ena ima pa 7 EUR/m2. Ne vem sicer, koliko je naš tepih težah, če gledam po m2, bi me prišlo pa 42 EUR. Po eni strani ni veliko, po drugi pa, glede na to, da imamo 4-letnico v hiši in da v roku 14 dni pričakujemo še enega/eno user posted image , je kar dosti. Pa še traja 10-14 dni, da ga dobim nazaj. Mislim, da se bom jaz kar Vanisha poslužila.

< Sporočilo je popravil N & B -- 25.5.2007 16:11:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.