simonas -> ZA NAS (127. nadaljevanje) (25.10.2004 7:43:53)
|
Dobro jutro punce! Vidim, da sem čez vikend kar precej zamudila - celo klepetalnico in rojstvo Anitkinega nečaka. Pri nas je bil včeraj tako lep sončen dan, da je bilo kar lušno. Jaz sem sicer večino dneva preživela za štedilnikom, ker sem vneta kuharica a mi je sonček kljub temu prijal. Nekako napolni z energijo... Naš :kuza: je bil prav navdušen nad tem, da je tako lepo vreme in smo zato bolj pri volji za sprehode. Ven iz boksa ga samega namreč ne upam več pustiti, ker je star, pa jo kar popiha... nič več ne uboga... Tiste, ki ne čakate :hudicek:M ta teden, držim :miska::miska::miska: da je tudi ne bo, ve pa se name spomnite drug teden pa jih držite zame... Mi smo v času O pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, pa res upam, da se je kaj prijelo... Upam, da moja želja ne vpliva preveč na potek dogodkov... Nimam sicer nobenih znakov in posebnih občutkov, a želja vendarle ostaja... Še malo, pa bo šef prišel, tako da se bom počasi poslovila. Lepo se imejte pa :miska::miska::miska: za :duda:. Simona
|
|
|
|