Lanchy -> Nosecnost in pes (25.5.2007 6:53:13)
|
Zivjo punce! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mogoce se bo ful smesno slisalo, pa bo katera od vas mislila, da se mi je cist odpeljalo.... In sicer, imava 8 let starega maltezana, ki je res zeloooo navezan name. Zadnjih 14 dni pa se vede takooo zelooo cudno, da najprej res nisem vedela kaj je narobe. Drugace je zelo crkljiv in bi se skos stiskal in bozal pri meni, vsak vecer je prisel k nama v posteljo se malo pocartat in potem cez noc spal pod posteljo...Zdaj pa se me dobesedno izogiba, zvecer sploh noce bit vec pri naju, tudi ci ga sama prinesem v posteljo, takoj skoci dol, cez dan se vec ali manj skriva pod kavcem ali pa je kar na svojem prostoru. je sicer zelo vesel, ko ga peljem ven na sprehod in zunaj se cisto OK obnasa, ko pa prideva nazaj je pa katastrofa. Kaj bi vas rada vprasala je, ce slucajno katera od vas ve oz. ima podobne izkusnje, da psi zacutijo nosecnost in se zacnejo zelo cudno obnasat. Jaz sem test naredila sele danes, tako da sem sicer 100% o nosecnosti komaj nekaj ur, ampak mi je moj kuza celih 14 dni dajal obcutetk, da sem v drugem stanju.... Prosim za vase mnenje in izkusnje. Hvala ze v naprej!
|
|
|
|